Hobby in de bus: Pakket April

Nieuwe maand betekend weer een nieuwe Hobby in de bus! En net als de maanden hiervoor zat ik weer met smacht te wachten op het nieuwe pakketje.

Het pakketje van deze maand is er één waar ik misschien toch wat hulp bij zal moeten inschakelen. Want hoe creatief ik ook ben. Zo iets heb ik al een keer proberen te doen en dat was toen niet zo’n succes. Tja, je kunt niet overal goed in zijn natuurlijk. 😉 Toch vindt ik het weer een super leuk pakket en het past weer zo leuk in mijn interieur!

Deze maand ga ik namelijk een mand haken. Nou heb ik een mand haken nog nooit geprobeerd maar ik wilde tijdens mijn zwangerschap wel een leuk dekentje haken. Dat is me toen niet gelukt dus ik ben heel benieuwd hoe me dit af gaat. Het is weer een heel leuk pakket en dit keer is het samengesteld met Hoooked Zpagetti. Alle Zpagetti textielgaren zijn gerecycled en gemaakt van superieure restmaterialen uit de fashion industrie.

Bij dit pakket ben ik extra blij dat ze er ook een uitleg via een You-Tube filmpje bij doen. En ik heb het geluk dat mijn moeder heel goed kan haken. Dus misschien is dit wel een leuke DIY om samen te doen.

Hebben jullie al wel eens zoiets gemaakt? In een volgende blog laat ik het resultaat zien. Ben je benieuwd naar Hobby in de bus? Neem dan eens een kijkje op hun website.

Liefs Sanne

Geplaatst in: Mama

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s