Love my Veggies

Toen ik vorige week een pakketje opgestuurd kreeg van Love my Veggies was ik eigenlijk gelijk enthousiast. Ik probeer Sophia & Thiago toch zo goed als het lukt gezonde dingen te laten eten. Maar net als ieder kind willen ze af en toe een snoepje. Met de snoepsterren van Love my Veggies geef ik ze nu iets lekkers terwijl het ook nog 100% natuurlijk en biologisch is!

Een merk dat pas een half jaar op de markt is maar nu al een succes is. Opgezet door Kim en Kelly. Twee zussen, vriendinnen, mama’s en nu dus ook collega’s. Samen zijn ze een half jaar geleden een avontuur gestart en inmiddels liggen hun producten al in de supermarkt.

IMG_4631

Een nieuw merk dat gezonde baby- en kindervoeding produceert. Love my Veggies heeft tot nu toen 4 producten in het assortiment. De snoepsterren in twee verschillende smaken (mango & pompoen en biet, aardbei & banaan) en de minimuesli in twee verschillende smaken (biet & appel en wortel & banaan)

Alle producten zijn 100% natuurlijk en biologisch, zonder onnatuurlijke toevoegingen. De producten bevatten allemaal groenten en fruit. Maar ook de verpakkingen zien er erg leuk uit. De vrolijke fruitvriendjes laten zien dat groenten en fruit eten leuk is.

Onze favoriet zijn de snoepsterren in de smaak biet, aardbei & banaan. De snoepsterren zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 maanden. Ze smelten in je mond en zijn ondanks dat ze zonder toegevoegde kleur en smaakstoffen zijn toch een beetje zoet. Sophia vindt ze heerlijk! En de kleine sterren stimuleren ook nog eens de fijne motoriek van je kindje. Nog twee maandjes wachten maar dan zal Sophia ze toch ook echt moeten gaan delen met Thiago.

De minimuesli hebben we nog niet geprobeerd. Deze zijn geschikt vanaf 12 maanden. Ze zijn van extra fijne structuur en met stukjes groenten en fruit. Doordat ze boordevol granen zitten is de muesli hét perfecte ontbijt voor ondernemende kleintjes die veel energie nodig hebben. Dus die gaan we ook snel proberen. Want ondernemend is Sophia wel!

Super verantwoord dus en ook nog eens te koop in je eigen supermarkt! Want de producten van Love my Veggies zijn gewoon te koop bij de AH of Jumbo. Eet smakelijk!

Liefs Sanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s