Mickey and the Roadster Racers

Afgelopen woensdag waren Sophia en ik uitgenodigd om de lancering van de nieuwe Disney Junior serie Mickey and the Roadster Racers bij te wonen. Vandaag deel ik met jullie hoe dit event was. En hoe de serie is natuurlijk!

Heel de ochtend stond Sophia al op springen. Ze had er zo’n zin in! En haar Mickey knuffel moest natuurlijk mee. Bij aankomst kreeg Sophia al gelijk de welbekende Mickey oren. Het was in een mooie hal die vol stond met de mooiste ballonnen, heerlijke hapjes en super veel te doen voor de kindjes. In het midden was een groot scherm met daarvoor zitzakken, stoelen en buggy’s voor de kindjes. Een echte bioscoop setting. Super leuk.

Sophia wilde als eerst naar de ballonnenman. Hij maakt voor haar een leuke Minnie creatie van ballonnen. Daarna hebben we een mooie kleurplaat gemaakt onder het genot van een drankje en een Mickey cupcake!

En toen begon de film. Naja film, de lancering van de serie. We kregen de eerste aflevering te zien. Als allereerst! Sophia en ik hadden een mooi plekje vooraan en Sophia heeft heel de aflevering vol verwondering zitten kijken. Op de grappige momenten begon ze te lachen en toen het afgelopen was gaf ze een groot applaus.

De serie gaat over Mickey, Donald, Goofy, Minnie en Katrien. Ze hebben een eigen garage. Daar maken ze transformerende auto’s klaar voor racewedstrijden over de hele wereld. En wanneer ze niet onderweg zijn, houden Minnie en Katrien zich bezig als de Blije Helpers. Ze helpen bewoners van de stad met allemaal verschillende klusjes.

Na de eerste aflevering kregen we allemaal een hotdog. Toen heeft Sophia zich nog laten schminken als Minnie. De allereerste keer dat ze geschminkt werd en ze vond het geweldig. ‘Kijk mama, Sophia zo mooi!’ riep ze trots! De tweede aflevering werd daarna getoond en dat was net zo’n groot succes als de eerste. Voor het naar huis gaan kregen we nog een leuke goodiebag mee met een beker van Mickey, een kleurplaat en een echte ‘Race Mickey’ knuffel, zoals Sophia hem noemt.

Mickey and the Roadster Racers is vanaf nu elke woensdag om 17:00 uur te zien op Disney Junior. Ik weet wel waar wij voortaan iedere woensdag naar kijken!

Liefs Sanne

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s