Bijna 1 jaar getrouwd

‘So honey now
Take me into your loving arms
Kiss me under the light of a thousand stars
Place your head on my beating heart
I’m thinking out loud
Maybe we found love right where we are’ – Ed Sheeran

Weetje nog dat ik ongeveer gisteren trouwde? Inmiddels zijn we over 3 weken alweer 1 jaar getrouwd! ÉÉN JAAR! Ons katoenen huwelijk zoals ze dat zo mooi noemen. Als ik nu terug kijk kan ik toch wel oprecht zeggen dat onze trouwdag echt de mooiste dag van mijn leven was. Hij was precies zoals ik hoopte en het had niet mooier gekund.

Op mijn sociale media hebben jullie ongetwijfeld al een hoop foto’s voorbij zien komen. Maar voor ons eerste jubileum deel ik graag de foto’s die ik nog nooit eerder heb laten zien. Foto’s die onze dag mooi weergeven en stuk voor stuk bijzonder voor me zijn. Ik laat jullie vol Liefde een kijkje zien van onze trouwdag vorig jaar op 13 Mei.

Na een onrustige nacht vol spanning begonnen we dan eindelijk aan onze mooiste dag. De kapper kwam en mijn haar werd mooi gemaakt. Heerlijk moment was dit. Lekker de dag rustig starten vol vlinders in mijn buik. Mijn moeder hielp me met het aantrekken van mijn jurk van Stella York. Die speciaal voor mijn zwangerschap op maat was gemaakt.

Het moment dat we elkaar voor het eerst zagen. Toch wel één van de mooiste momenten die dag. Wat was ik zenuwachtig. En niet alleen ik. Ook op Melvin’s gezicht is de spanning er vanaf te lezen.

Weg gegeven worden door mijn papa. Zo’n bijzonder moment. Met tranen in zijn ogen gaf hij me weg. Speciaal moment en heel dankbaar dat hij dit nog in goede gezondheid kon doen.

De ceremonie was prachtig. We hadden Zangeres Kelly om live te zingen bij binnenkomst, tijdens het tekenen van de akte en bij het verlaten van de zaal. Dit maakte het zoveel meer persoonlijker.

MELVIN-SANNE-PIXED-0181

Boven de openhaard stonden foto’s van mensen die we moesten missen op onze dag. Voor de ceremonie begon staken we de roze kaars aan om even stil te staan bij hun gemis.

 

Tijdens het aansnijden van de taart kwamen onze gasten te weten dat we in verwachting waren van een….. JONGEN! Inmiddels is onze vrolijke man alweer bijna 7 maanden oud maar deze foto’s met pure reacties zijn goud waard.

Onze locatie was werkelijk prachtig. We zijn getrouwd bij ‘De Vlaamsche Schuur’ in Dongen. Een mooie groene locatie met een oude Vlaamsche Schuur waar je in kan trouwen. Heel intiem en met een prachtige grote open haard. De tuin buiten is aangelegd door een architect die er verstand van heeft en dat is duidelijk te zien.

 

MELVIN-SANNE-PIXED-0344.jpg

De mannen rookte een sigaartje.

 

 

MELVIN-SANNE-PIXED-0331.jpg

Terwijl de vrouwen een gat in de lucht sprongen. 😉

 

Na wat officiële foto’s te hebben gemaakt en te hebben geborreld in de prachtige tuin, vertrokken we in het super gave mint kleurige Volkswagen busje naar onze tweede locatie waar we genoten van een heerlijk bbq. We kozen voor een bbq omdat we daar zelf heel erg van houden en het precies bij onze dag paste. Tijdens de bbq speelde er een mariachi band. Dat in combinatie met het heerlijke weer maakte het echt een zomerse dag in Mei!

En daarna is het tijd om te feesten! En gefeest hebben we! Een avond gevuld met de macarena, heel veel lachen, de hukkelbuck, nog meer lachen, onze openingsdans op Thinking out loud van Ed Sheeran,  heel veel alcohol (behalve voor mij) en om onze dag met een knaller af te sluiten draaide Darkraver het laatste uur alle nummers waar Melvin en ik 10 jaar geleden helemaal los op gingen. (en nog steeds los op kunnen gaan)

MELVIN-SANNE-PIXED-0477

Inclusief een verschrikkelijk maar ook super leuk ABC.

 

Het is een blogje geworden vol met mooie foto’s en zoals jullie kunnen zien hebben we een top dag gehad. Trouwen is heel bijzonder. Daarom ben ik ook erg dankbaar dat ik met mijn werk als fotografe zoveel mooie bruiloften mag meemaken. Was jullie trouwdag ook zo bijzonder?

Liefs Sanne

Alle foto’s zijn gemaakt door Brian Satoer van Pixed Photography

8 gedachtes over “Bijna 1 jaar getrouwd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s