Inntel Hotels Art Eindhoven

Afgelopen zaterdag waren wij 1 jaar getrouwd. En met een drukke peuter en klevende baby die na 7 maanden nog steeds niet doorslaapt waren wij wel heel erg toe aan wat quality time samen en een nachtje doorslapen. Op naar een hotel!

Het werd het Inntel Hotel Art in Eindhoven. En het was echt héérlijk! Ik neem jullie mee in ons weekendje weg. En deel waarom dit hotel een aanrader is.

20170514_115651.jpg

Zaterdag vertrokken we al optijd. We wilde namelijk ook graag de stad in om te shoppen. Om 12 uur liepen we dus al in de stad. De kindjes met een brok in mijn keel achter gelaten in de goede handen van Opa en Oma. Ik wilde graag naar een hotel in een stad waar we ook goed zouden kunnen shoppen en Eindhoven was meer dan geschikt. Dit hotel ligt echt bijna in de stad. Met 3 minuten lopen sta je al midden in de Primark. Prima locatie dus!

Om 15:00uur hadden we een ontspanningsmassage geboekt. Maar precies om 15:00uur mochten we ook inchecken. Ik heb van te voren even contact gehad met het hotel en we konden om 14:00uur al inchecken zodat we alles op onze hotel kamer konden zetten voordat we naar de spa gingen van het hotel. Super fijn!

En wauw wat een prachtige kamer hadden we! We boekte de Jacuzzi kamer. Een moderne, ruime kamer met een grote 2 pers. jacuzzi. Echt heerlijk! Het bed was precies goed. Niet te hard en niet te zacht.

Op naar de massage! Eigenlijk doen we dit veel te weinig. Maar we houden allebei wel heel erg van massages. Dit was perfect! Even een uurtje relaxen en ontspannen. Je moet wel even lopen naar de andere kant van het hotel. Tijdens die wandeling kom je ook langs de ‘oude’ kamers. dit zijn gewoon standaard kamers en echt heel oud. Boek je dus in dit hotel dan raad ik je echt aan om één van de nieuwe kamers te boeken.

Na de massage hebben we ons even omgekleed en zijn we op zoek gegaan naar een sushi restaurant. Lounge 8 werd ons door de baliemedewerkster aangeraden en was op loopafstand. Wij zijn inmiddels toch best wel sushi kenners. Hebben al heel veel sushi restaurants gezien en om eerlijk te zijn vond ik deze toch wat tegenvallen. Het interieur is mooi maar de sushi hebben we zeker al heel vaak beter gehad. Desondanks hadden we een leuke avond.

20170513_173807

IMG_20170513_202723_392.jpg

Terug in het hotel aangekomen zijn we lekker de jacuzzi ingegaan. En onder genot van wat bubbels (en het songfestival op de achtergrond, haha) hebben we de dag afgesloten. Om 11 uur lagen we in bed en hebben heerlijk doorgeslapen!

 

Tot ik om 8 uur wakker werd omdat mijn borsten op springen stonden en ik móest kolven. Ze zijn natuurlijk nog gewend nachtvoedig(en) te geven dus een hele nacht doorslapen was nieuw voor ze. Om 10 uur zaten we samen aan een heerlijk champange ontbijt en na het eten zijn we nog even de stad in gegaan.

Daarna met een rotgang weer naar huis want het is Moederdag en ik heb de kindjes gemist! Ja ook al waren we maar 1 nacht weg. Ik voel me toch niet helemaal compleet zonder de kindjes om me heen. Bij thuiskomst heb ik ze dan ook niet meer losgelaten.

We hebben echt genoten van ons nachtje weg. Al met al is het Inntel Hotel Art in Eindhoven een aanrader. Wel zou ik dan kiezen voor een nieuwe kamer en mocht je een massage erbij willen boeken, de ontspanningsmassage is heerlijk!

En nu geniet ik weer van de slechte nachten en mijn twee kindjes om me heen. Wanneer gaan we weer schat?

Liefs Sanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s