Instawall

Als fotograve is het natuurlijk niet raar dat ik een voorliefde heb voor alles dat met fotografie te maken heeft. Zo ook met producten waar de mooiste foto’s op afgedrukt kunnen worden. Ik probeer dan ook zo nu en dan jullie kennis te laten maken met de mooiste fotoproducten en review ze voor jullie.

Dit keer een blogje over de Instawall. Ik zag ze al een paar keer voorbij komen op Instagram en vond ze gelijk leuk. De mooiste muurdecoraties met een collage van jouw eigen (Instagram) foto’s. Ik ben dol op Instagram dus mijn foto’s wil ik ook zeker aan de muur hebben!

IMG_8408

Je maakt ze via de site eigenlijk heel gemakkelijk. Je kunt kiezen uit een poster, aluminium, passe partout, glas & plexi glas. Je kiest het materiaal dat het beste bij jouw past en je kunt gelijk beginnen met jouw product maken. Je hoeft dus geen layout programma te downloaden maar kunt via de website gewoon jouw collage maken.

Ik koos voor plexi glas in maat M met 25 foto’s. Kieskeurig als ik ben heb ik heel secuur 25 foto’s uitgezocht. Uit de paar duizend foto’s die ik op mijn laptop heb, haha.  Je wilt toch dat het uiteindelijk één geheel is. Nadat ze allemaal op hun plaatst stonden en ik er nog een paar leuke teksten bij heb gezocht (Wat overigens ook via de site kan!) was hij klaar! Opsturen en binnen een paar dagen had ik hem al thuis. Super snel. Bij het uitpakken schrok ik even want de plaat was blauw. Gelukkig doe ik mijn haarkleur eer aan want er zat natuurlijk nog een beschermfolie op de plaat. Een blauwe dus. Nadat ik die verwijderd had deed ik een vreugdedansje van blijdschap. Wat is hij mooi!

De foto’s komen mooi tot hun recht. De kleuren komen er goed op uit en met het handige ophangsysteem kun je hem overal makkelijk ophangen.

IMG_8414

Nieuwsgierig geworden? Je kunt ze bekijken en bestellen via de website van Instawall. Of volg ze op Instagram voor de mooiste plaatjes!

Liefs Sanne

 

4 gedachtes over “Instawall

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s