Heerlijke taart van Cali Kitchen

Taart is altijd een goed idee. Niet alleen op je verjaardag of als je iets te vieren hebt. En deze taart van Cali Kitchen is op zich al een feestje! Ik ga jullie dan ook vol spammen met heerlijke foto’s van een prachtige taart! Én, jij kunt er ook zo een winnen!

Cali Kitchen is opgezet door Rilana, ze is mama en eigenaar van een hele leuke foodtruck. Haar liefde voor bakken zit er al een tijdje in maar nu heeft ze daar dus haar werk van gemaakt. Ze gaat in haar foodtruck leuke evenementen langs én ze is genomineerd door 24kitchen voor de beste foodtruck! Hoe cool!

IMG_0521

Ik vroeg aan haar of ze zichzelf wilde voorstellen en iets wilde vertellen over haar foodtruck. Wat een leuke stukje kreeg ik terug.

‘Ja en waar begin je dan? Aangenaam, mijn naam is, ik heet….
Nee mezelf kennende zou ik roepen Rilana! CaliKitchen yesss die is van mij. Ik vind eigenaresse zo zwaar klinken. CaliKitchen is namelijk niet alleen mijn eigendom. Het is een mooie vintage caravan waar een hoop bloed, zweet en tranen in zit. Niet te vergeten, een boel liefde en creativiteit.CaliKitchen ben ik ooit begonnen omdat, ondanks ik één van de mooiste beroepen op deze aardbol heb. Ik daarentegen thuis een mooi prinsesje heb lopen die er heel verdrietig van wordt. En al kunnen wij thuis wel gebruik maken van onze superkrachten. Dan bedoel ik heel veel tegelijk doen en het vele schakelen waardoor het lijkt dat we overal tegelijk zijn. Als ik ben werken is dat niet het geval want mijn werk is weg zijn en met weg bedoel ik enkele dagen. Dus tijd voor een nieuwe stap.Al mijn spaarcentjes opgepakt, dosis lef, uithoudingsvermogen, soms bluf, goede ideeën, creativiteit en een handige papa. Gekeken waar mijn mogelijkheden lagen. Waar heb ik weleens met hetzelfde bijltje gehakt. Waar combineer ik mijn liefde met mooi eten. En daar was CaliKitchen.Al zijn er zware hobbels op de weg geweest. Budget wat er doorheen vloog. En toen we bijna klaar waren, werden we ook nog slachtoffer van diefstal en alles was weg. Maar wat ben ik trots. CaliKitchen met Westcoast Deli food. Ik bied alles aan wat je op reis door California tegen kan komen. Heerlijke burgers, echte Amerikaanse bagels, homemade bakery producten, boerenyoghurt met verse granola, grilled sandwiches en soms zelfs meer. Alles vers klaargemaakt.Soms zien we er wat klein uit, maar we breiden per evenement uit. En toen was daar, na amper 2 maanden open te zijn, de nominatie voor de 24 Kitchen Foodtruck Awards. Wat een eer. We staan daar tussen de grote ‘reuzen’. Gillen, lachen en extreem trots. Alles wat we met de hand hebben gebouwd. Alles wat we zelf hebben gemaakt staat nu in zo’n mega lijst met genomineerden. Zonder mijn handige papa had ik daar nooit tussen gestaan. Ik vecht me rot om een plaats op zo’n mooi evenement. Dit zou die deur kunnen zijn, als ik hem open, waar het achter ligt.
Alles wat ik daarvoor nodig heb, zijn veel stemmen, heel veel!’

Zoals je leest een hele leuke meid die wel wat stemmen heeft verdiend! Wij kregen een heerlijk taart en nou kun jij ook zo’n heerlijke taart van Rilana winnen! Cali Kitchen is genomineerd voor de 24kitchen foodtruck. Ze zit al bij de top 24 van Nederland en wil natuurlijk heel graag eerste worden. Ze vraagt jullie hulp! Wat moet je doen?

 • Stem op Cali Kitchen op de website van 24kitchen.
 • Laat hieronder of op Instagram of Facebook even weten dat je gestemd hebt!

 

Dat is alles. Zo help je haar en  maak je zelf ook nog eens kans op een heerlijke taart! De winactie loopt van 19 Juni t/m 25 Juni. De winnaar wordt op 26 Juni bekend gemaakt op deze blog. Let op: de taart wordt bezorgd binnen een straal van max 70 km vanuit Waalwijk. Woon je daarbuiten dan mag je de taart zelf ophalen in Waalwijk. De winactie wordt op geen enkele wijze gesponsord of ondersteund door Instagram of Facebook.

Je volgt Rilana en haar avontuur van Cali Kitchen op Instagram of op Facebook.


DE WINNARES VAN DEZE ACTIE IS GEWORDEN: NATALIE VERMORKEN. GEFELICITEERD! IK NEEM EVEN CONTACT MET JE OP. IEDEREEN BEDANKT VOOR HET MEEDOEN.

18 gedachtes over “Heerlijke taart van Cali Kitchen

 1. Helma Keijzer zegt:

  Ik gaf de 1000e stem🎉🎉🎉🎉
  Prachtig. En bijna zonde om aan te snijden. Maar te lekker om niet te proeven. Gaaf 👍En op naar nog meer stemmen. Super

  Like

 2. Natalie zegt:

  Oo waauw! Ik heb gestemd! Hoe leuk zou het zijn om zo’n taart te winnen! Morgen is mijn uitgerekende datum dus wie weet winnen we een prachtige taart die we voor het kraamfeest kunnen gebruiken 😍💙 heel veel succes en hopelijk win je de eerste prijs!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s