Eve sleep

Slapen.. Een terug komend dingetje. Slecht slapen vooral. En dan voordat door onze kleine boef Thiago. Maar ik heb nog hoop. Wij mochten namelijk een ledikant matras van Eva sleep hebben. Hij is net gelanceerd en ik mag hem voor jullie reviewen!

Eve Sleep is een van oorsprong Engels bedrijf dat iedereen een perfecte start van de dag wilt geven. Dat beloofd dus veel goeds. Ze maken slaap producten van top kwaliteit en hun matras ‘eve’ heeft een uniek gelaagde structuur. De Eve is heeft een top combinatie van comfort, ventilatie & duurzaamheid.

Er is 4 jaar lang gewerkt aan het optimaliseren van dit matras. Ruim 70.000 mensen hebben hem getest en feedback gegeven.

Thiago had natuurlijk al een matras. Gewoon eentje uit een baby winkel. Opzich ook prima maar toch ben ik gelijk wel weg van de Eve. Het matras ziet er door de gele rand best hip uit. Ook al gaat er nog een hoeslaken over toch vind ik zulke details altijd erg leuk. Het matras heeft een soort hoes die je kunt wassen en vooral dát vind ik erg fijn! Thiago heeft namelijk de gewoonte om (net als zijn moeder, haha) te kwijlen in zijn slaap. Zulke plekken trekken door de hoeslaken in het matras. Nu kunnen we dus gewoon de hoes netjes wassen. Het matras heeft een 100% waterdichte beschermingslaag. Een beschermhoes is hierdoor niet meer nodig! Het matras bestaat uit IMG_9641.jpgeen individuele pocketvering, schuim van hoge dichtheid, de waterdichte beschermingslaag en een ultra ademende hoes. Ze gebruiken alleen de allerbeste materialen en daardoor is hun matras vrij van giftige stoffen en veilig in gebruik!

Thiago sliep 3 dagen voordat we het matras kregen ineens door. Dat doet hij nu op een uitzondering na nog steeds. Of het dus specifiek komt door de Eve weet ik niet maar ik weet wel dat hij er heerlijk op slaapt!

 

 

Wil je meer weten over Eve Sleep? Kijk dan eens op hun website.

Slaapt jouw kindje al goed? Of heb je ook nog last van gebroken nachten?

Liefs Sanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s