Dagboek voor mijn kinderen

Mijn moeder maakte mooie plakboeken vol met foto’s. Super leuk om nu terug te zien. Maar tegenwoordig hebben we Facebook en Instagram dat al een soort plakboek is. Natuurlijk wil ik ook later iets doorgeven van nu aan mijn kinderen. Maar een plakboek? Nee dat is niet precies meer wat ik zoek. Gelukkig is daar Elma van Vliet. En zei maakte o.a. de prachtige boeken: Dagboek voor mijn dochter & Dagboek voor mijn zoon.

 Al toen Sophia nog heel jong was van ik begonnen in het boek ‘Dagboek voor mijn dochter.’ Ik vind het nu al super leuk om daarin terug te lezen en ze is nu pas bijna 3 jaar. Laat staan als ze ouder is en haar boekje vol is. Ik wil gaan proberen echt vele jaren in het boekje te schrijven. Zo heeft ze later echt een dagboekje met de leukste dingen van haar jongere jaren. En zo blijft het voor mij ook leuk om bij te houden. Het is niet erg als ik er een paar weken niet in schrijf. Soms pak ik hem er gewoon weer bij en schrijf wat pagina’s voor haar.

1

Op iedere pagina kun je een datum invullen en er staat een vraag zoals: ‘Dit is jouw lievelingsmuziek.. Je bent trots als je.. Je lievelingsknuffel is.. Met andere mensen erbij ben je..’ En nog veel meer vragen. Zo hoef je niet zelf te verzinnen wat je op wilt schrijven maar vul je steeds het boekje verder in. Uiteindelijk heb je een dagboek vol mooie momenten die je je voor altijd wilt herinneren. De boeken zijn tijdloos en ik kan niet wachten om ze over een aantal jaar helemaal vol te hebben en ooit te kunnen geven. Tot die tijd geniet ik vooral nog van het nu en dat ze nog maar lang klein mogen blijven.

Elma van Vliet heeft nog veel meer mooie boeken uitgebracht. 42 mooie titels heeft ze al op haar naam staan. En meer dan 3.000.000 boeken heeft ze wereldwijd verkocht. Wat een prestatie! Alle boeken hebben mooie pastel kleurige kaften en zo staan ze heel erg leuk naast elkaar.

Naamloos

Ik ga nog even genieten van een chocolaatje. En ondertussen schrijf ik weer verder in de dagboeken van Sophia en Thiago. Want mooie momenten zijn er iedere dag.

 

Benieuwd geworden naar welke titels ze allemaal heeft? Check eens haar website.

Liefs Sanne

 

Geplaatst in: Mama

Een gedachte over “Dagboek voor mijn kinderen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s