All about wild kids

De naam vermoed het al een klein beetje. Deze webshop heeft namelijk toffe items en accessoires voor wild kids! En dan ook echt héle toffe.

Een kleine webshop weer dit keer maar wauw wat een items! Zo verkopen ze hele gave dierenkettingen die toch wel mijn favoriet zijn. Eigenares Mandy bewijst met haar knappe zoontje Aiden dat deze kettingen echt niet alleen leuk zijn bij meisjes. Hij rockt ze stuk voor stuk met zijn toffe outfits.

Welk dier ook jou favoriet is, de kans is groot dat ze die heeft. Er zijn namelijk kettingen verkrijgbaar in de dieren: Olifant, Giraf, Zebra, Leeuw, Tijger, Witte tijger, Gorilla & Neushoorn. Heb jij nou een echte stoere bink? Er zijn dus ook kettingen met gave dino’s. In 5 verschillende kleuren!

Maar ook de twinning armbanden vind ik heel leuk! Nou hou ik sowieso wel van twinnen met Sophia of Thiago. Maar deze armbanden maken onze outfits echt helemaal af. Je kunt zelfs de centimeters van je pols doorgeven en dan wordt de armband op maat gemaakt! Ook deze zijn weer te bestellen in verschillende kleuren.

Naast mama zijn ook nog een webshop beginnen. Ze doet het toch maar mooi. Ik vroeg aan Mandy of ze een stukje over zichzelf wilde schrijven:

‘Ik ben Mandy, 30 jaar en mama van Aiden (bijna 4 jaar)

Ik had er nooit over nagedacht om een webshop te beginnen totdat ik enorm veel reacties kreeg op de kettingen die ik maakte voor mijn zoontje. 

Op mijn instagram pagina @all.about.aiden post ik graag foto’s van mijn Aiden in toffe outfits en dus ook wel eens met ketting. In mei 2016 kreeg ik daar een reactie op van een andere Instagram mama, zij vroeg zich af waar ik de kettingen kocht en toen ik vertelde dat ik ze zelf maakte heeft ze er twee van me overgekocht.

Niet kort daarna heb ik in een Facebook groep voor kinderkleding een oproepje geplaatst en verkocht ik in 1 week tijd 25 kettingen. Inmiddels heb ik bijna 300 kettingen verkocht en zijn ze te koop in een aantal webshops en stenen winkels.

Sinds een aantal maanden heb ik nu ook mijn eigen webshop en heb ik uitgebreid met nog meer leuke accessoires voor kinderen. Ik had nooit gedacht dat dit zo’n groot succes zou worden en nog steeds is!

Ik ben enorm dankbaar en word zo blij van alle foto’s van kindjes die ik voorbij zie komen met een of meerdere van mijn producten. Ik hoop dat All About Wild Kids blijft groeien en dat ik nog meer kindjes blij kan maken met toffe spulletjes!’


Ben je benieuwd geworden naar haar producten? Je shopt ze HIER. Wil je ze volgen op Instagram? Dat kan HIER.

Liefs Sanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s