Meer dan woorden

De één is heel goed in fotograferen, de ander blinkt uit in de keuken. Zo heeft ieder zijn talent. Rachelle heeft een bijzonder talent. Namelijk tekenen en kalligraferen. Iets waar ik nog best wel soms jaloers op kan zijn want wat is het gaaf als je dit zó goed kunt! In dit blog stel ik je aan haar voor en laat wat werk van haar zien. Én je kunt een super leuk pakketje van haar winnen!

Sierlijke mooie letters. Prachtige teksten. Persoonlijke kaartjes. Rachelle maakt het alsof het niets is. Ik vroeg haar of ze zichzelf eens wilde voorstellen.

‘Ik ben Rachelle Boekestein, 27 jaar oud en mama van twee jongens (2 jr, 9 mnd). Getrouwd en samen met mijn partner eigenaar van een ijssalon in Noord Holland (ijssalon De Schepper).

Mijn leven lang ben ik al creatief en gek van tekenen. Nog leuker vind ik het om mensen blij te maken met de ‘kleine’ dingen in het leven. Een klein ijsje van maar een euro of een ‘echt’ kaartje door de brievenbus kunnen een enorm verschil maken in iemands dag of week.

Drie jaar geleden is mijn moeder na 6 weken ernstig ziek te zijn geweest gestorven. Tijdens haar korte ziekte proces was ze er heilig van overtuigd beter te worden en vertelde ze mij uren over haar dromen en plannen als ze weer beter zou worden. Helaas kan ze die niet meer waarmaken omdat ze er niet meer is. Zij was en is voor mij een enorm voorbeeld en inspiratiebron. Ik begon na de drukke opstart fase van de ijssalon weer met tekenen en schrijven voor mezelf en zo nu en dan kregen familie en vrienden kregen wat kaartjes met verjaardagen etc.

7P1A0153

Gedachtes gingen door mijn hoofd en vormden een droom. “wat als ik in deze wereld waarin ziekte, angst en problemen veel voorkomen en soms zelfs de overhand dreigen te nemen maar waarin we toch op social media een perfect leven onbewust soms doen voorkomen een stukje hoop, liefde, leven en ‘imperfectie met een knipoog’ mag meegeven?”. Persoonlijk, met eigen hand , niet geheel perfect en op maat gemaakt voor een klein prijsje werd mijn motto.

Vandaar ook de naam ‘more than words’. Kaartjes, posters met meer dan alleen woorden! Hoop, leven en liefde hoop ik ermee te brengen. Te voorzien in ieders persoonlijke wens. Gezinsnamen, verjaardagen en feestjes of overlijden en gemis.

Ik besloot,mede door mijn moeder, mijn heldin en voorbeeld niet te blijven dromen maar mijn dromen te doen. Hoevaak lezen en horen we het niet “dromen jagen, dromen doen” maar doen we er toch niets mee? Mijn moeder kan haar dromen helaas niet meer volgen maar ik wel en eigenlijk dus door haar verhaal, door haar als persoon ben ik mijn droom gaan uitvoeren.

Ik ben dus ‘gewoon’ begonnen en ik zie wel waar het schip strand, of beter gezegd waar hij vaart ;).

We leven in een wereld van social media, whatsapp, Facebook en instagram waar ook ik dol op ben! Toch blijft er voor mij niets leukers dan het ontvangen van brievenbus post. Het gebeurd zo weinig maar toch is een ieder er zo blij mee als je het ontvangt. Een appje of reactie onder een foto is sneller geplaatst maar een kaartje, die ook nog leuk kan staan in huis betekend in deze tijd voor mij toch net wat meer.

Sinds kort heb ik mijn eigen geschreven kaartjes naar de drukker gebracht, laten inscannen en drukken. Om zo toch het ‘handgeschreven’ te bewaren in de kaartjes maar ze voor een nog leuker prijsje te kunnen aanbieden. Ook zijn mijn eigen milestonecards in ontwikkeling, deze hoop ik volgende maand te lanceren. Naast dit maak ik nog steeds graag met de hand persoonlijke bestellingen voor klanten en hoop ik nog lang door te mogen gaan met het uitbreiden en uitvoeren van mijn droom: More than words.’

Bijzonder verhaal en ik vind het dan ook super leuk dat haar werk nu aan mijn muur mag hangen! Het is inderdaad zoveel meer dan woorden. Er zit zoveel passie en liefde in!

Ik ontving een pakketje vol met de mooiste handgeschreven kaartjes. Sommige zijn leuk om weg te geven maar ze zijn ook zeker geschikt voor een lijstje of om met tape aan de muur te plakken. Stuk voor stuk met liefde gemaakt en met zorg gedrukt.

7P1A0148

Wil jij ook zulke leuke kaartjes van Rachelle? Ik mag nu een pakketje kaarten weggeven. Wat moet je doen?

  • Je kunt meedoen via Instagram en/of Facebook.
  • Volg Huisje vol Liefde op Facebook en/of Instagram.
  • Volg Meer dan woorden op Instagram.
  • Tag een vriendin onder de winactiepost en laat weten dat je graag mee wilt doen
  • That’s it!

Deze winactie loopt van 22 tot 27 Augustus. Op 28 Augustus wordt de winnaar hier bekend gemaakt. Deze actie wordt op geen enkele wijze gesponsord of gesteund door Facebook en Instagram.


WINNAAR IS EERLIJK GELOOT. DE GELUKKIGE IS: OHMYGOODY.NL (INSTAGRAM) 

Liefs Sanne

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s