Juliana Toren

Ondanks dat we vlak naast de Efteling wonen en daar iedere maand wel een paar keer heen gaan vinden we het ook heel leuk om met de kindjes andere pretparken te bezoeken. Vorige week brachten we een bezoekje aan Juliana Toren. Ik deel vandaag heel veel foto’s van ons bezoek. Én je kunt 4 toegangskaarten winnen!

Wat een heerlijke dag hebben we gehad. Ik nam mijn nieuwe camera mee en heb dan ook heel veel leuke foto’s gemaakt. Ik geloof dat je na deze overload aan foto’s wel een goede indruk krijgt van onze dag en van het pretpark.

Het is niet een heel groot park zoals bijvoorbeeld de Efteling. Maar er zijn wel heel erg veel attracties en vooral voor jonge kindjes is er genoeg te doen om een hele dag te blijven. Het park is in 1910 geopend. Toen nog Familiepretpark Koningin Juliana Toren genoemd. De naam van het park is een paar keer veranderd maar sinds 2014 toch echt Juliana Toren geworden. Jul de Muis en Julia de Muis zijn de mascottes van het park en Sophia vindt ze geweldig! Ze had ze al gezien op tv in de tv-serie van Jul & Julia. Maar om ze nu in het echt te zien was natuurlijk helemaal leuk! Niet alleen Jul & Julia liepen er rond. Ook Meneer Kaasschaaf en Mevrouw Suikerspin waren er.

De grote toren was de eerste ‘attractie’ die het park had. We zijn er even in geweest en na al die trappen te hebben gehad hoefde we niet meer te sporten. Er leek geen einde aan te komen! Maar leverde wel een mooi uitzicht en mooie foto’s op.

7P1A2823.jpg

Er zijn veel attracties waar jonge kinderen zelfstandig in kunnen. Vooral voor Sophia was dit erg leuk (bijna 3 jaar). Er zijn meer dan 60 attracties. Heel veel speeltoestellen tussendoor en leuke shows. Er zijn ook attracties voor kinderen vanaf 7 jaar. Alle attracties liggen dicht op elkaar. Je kan gelijk van de éne naar de andere. De wachtrijen waren ook niet heel erg lang terwijl wij toch wel op een drukke dag gegaan zijn.

De horeca gelegenheden liggen verspreid over het park. Je kunt er van alles eten. Van een lekker broodje, tot poffertje en van heerlijke ijsjes tot oosterse snacks!

 

 

7P1A2833

We gingen precies in het Woezel en Pip weekend en zijn dus ook naar de show geweest met Woezel en Pip

 

 

Wil jij nou ook 4 toegangskaarten voor Juliana Toren? Huisje vol Liefde mag 4 toegangskaarten weg geven!

 • Volg Huisje vol Liefde op Facebook of Instagram.
 • Laat even weten dat je graag mee wilt doen.
 • Tag iemand anders onder het bericht op Facebook of Instagram.

De winactie loopt van 4 tot 10 September. Op 11 September wordt de winnaar bekend gemaakt op dit blog. Deze actie wordt op geen enkele wijze gesponsord of ondersteund door Instagram of Facebook en is in samenwerking met Juliana Toren.

 

DE WINNAAR VAN DEZE ACTIE IS GEWORDEN: RILANA BROK. 

 

18 gedachtes over “Juliana Toren

 1. Melissa Van Stipdonk zegt:

  Dat is alweer even geleden dat ik in Julianatoren ben geweest. Maar ik heb er wel goede herinneringen aan. Julianatoren is lekker overzichtelijk en de attracties passen ook perfect bij kids van de basisschoolleefttijd. die van ons zijn nu 4 en 6 en durven denk ik wel overal in nu. Ik heb wel zin in een dagje uit. liefs melissa (melissamaas@hotmail.com)

  Like

 2. Daisy janssen-huijsmans zegt:

  Ik zou graag damen met me vriendin en haar zoontje willen gaan. We gaan soms naar monkey town maar nu de knullen dikke vriendjes aan het worden zijn en richting de 3 jaar gaan is een park zoals julianatoren volgens mij geweldig!
  Ik doe heel graag mee voor ons.
  En wij mama’s verdienen ook wel ff fun en pret ☺️

  Like

 3. Mira Schuttevaar zegt:

  Super! Ik doe graag mee voor mijn superfan, die de Julianatoren graag namaakt met zijn Duplo en blokken. Hij wil heel graag nog een keer, nadat we vorig jaar zijn geweest.

  Like

 4. Heidie van der Steeg zegt:

  Dat lijkt ons heel erg leuk om met onze kinderen van 5 en 7 naar Julianatoren te gaan. De kinderen zouden een gat in de lucht springen als ze onverwacht nog mogen gaan. Die toren willen ze vast ook beklimmen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s