Lilibelle

Volg je mij al wat langer op Instagram dan heb je ze vast al wel gezien. Ze zijn prachtig, super lekker en te mooi om aan te snijden. Vandaag een blogje over Lilibelle. Mét de foto’s van de taarten van Sophia & Thiago!

Afgelopen weekend vierde we de verjaardagen van ons en de kindjes. Sophia werd 9 September al 3 jaar en Thiago wordt 1 Oktober 1. Ik wilde graag voor ieder een eigen taart. Er kwamen een hoop mensen en zo konden ze ook nog uit twee smaken kiezen.

7P1A7161

Dat kiezen uit al die smaken was nog wel een dingetje. Want als je keuze hebt uit:

 • Vanilleroomkaas
 • Chocolade botercrème (wit, melk en puur)
 • Ferrero rocher
 • Dulche de leche (toffeesmaak)
 • Salted caramel
 • Sweet oreo
 • Kokosnoot
 • Aardbeien cheesecake
 • Vanille botercrème (verschillende kleuren, zoals babyblue en babypink)
 • Cappuccino
 • Marshmallow botercrème
 • Banaantoffee

… precies, kies daar dan maar eens twee smaken uit! Wij gingen voor de Aardbeien Cheesecake & Banaantoffee. En ze waren allebei echt zó lekker!

7P1A7179

Qua stijl heb ik Yvette vrij gelaten in haar werk. Ik vertrouwde er volledig op dat dat wel goed zou komen. Ik heb alleen een beetje aangegeven wat voor iets ik mooi vond. Zo vroeg ik of ze Sophia haar lievelings knuffel ‘sessie’ erin wilde verwerken en bij Thiago wilde ik wel graag een naked cake. Verder mocht ze helemaal los gaan in haar ‘Lilibelle style’ En dat deed ze! Beide taarten zijn zó mooi afgewerkt. Te mooi om aan te snijden. Gelukkig hebben we de foto’s nog 😉

Ik zal jullie eens voorstellen aan Yvette. Ik werk nu al een tijdje met haar samen en vind het zelf zo’n topvrouw! Ze schreef zelf ook een stukje:

Ik ben Yvette en mijn handen jeuken altijd om van mooie producten en ingrediënten  iets bijzonders te creëren. Op pad om de lekkerste en fijnste ingrediënten bij elkaar te sprokkelen. Dan de verleidelijkste recepten uitproberen. Je neemt een hap, droomt even weg en dan weet je dat je het perfecte recept gevonden hebt! Cupcakes bakken en decoreren is van passie uitgegroeid tot Lilibelle! Het zijn overheerlijke “minitaartjes” waarmee je een ander flink kunt verrassen. Helemaal omdat ze zo persoonlijk zijn. Naar persoonlijke wensen op maat gemaakt, of door jezelf!

Ik kan er al mijn creativiteit in kwijt en wil dat ook graag overbrengen op anderen. Het is zo belangrijk om je fantasie en creativiteit te gebruiken. Iedereen heeft dat in zich. Van klein tot groot. Bij de één zit het alleen wat dieper verstopt dan bij de andere…
Met mijn man, twee kinderen, hun vriendjes, familie of vrienden aan een grote, gezellige tafel.  De geur van cakejes in de oven. Kletsen, bij elkaar zijn en iets creëren van mooie producten. Heerlijk!
En dat gevoel wil ik meegeven aan jullie!

Niet alleen ik vind de taarten geweldig. Ook bekend Nederland heeft haar al gevonden. Zo mocht Yvette de taart en koekjes verzorgen voor de geboorte van dochter Kiki van Simon & AnneMarie Keizer. En zullen er ongetwijfeld nog een hoop van zulke opdrachten komen.

Nou kende ik eigenaresse Yvette al wat langer want ze verzorgt ook voor al mijn cakesmash fotoshoot van Vol Liefde Fotografie de taarten. En ook die worden stuk voor stuk mooi afgewerkt en zijn heerlijk! Wordt er niet of minimaal gesmasht dan pak ik ze weer in en kunnen ze er nog heerlijk van smullen.

Ben je benieuwd geworden of wil je ook een taart bestellen? Kijk dan eens op haar website of zoek haar op, op Facebook of Instagram. Let wel op. Lilibelle is heel 2017 volgeboekt.

21369582_2031574593729158_7850848703038571312_n

Ik heb al snel een plekje gereserveerd voor volgend jaar September!

Liefs Sanne

 

2 gedachtes over “Lilibelle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s