Kids Wonderland

Ik deel graag met jullie wat meer plekjes zoals deze. Heb je een keer geen idee wat je kunt gaan doen met je kleintjes. Dan is dit misschien wel een idee. Een plek waar kindjes al hun energie kwijt kunnen. Waar ouders met een gerust hart een lekker kopje koffie kunnen drinken terwijl de kindjes zich vermaken. Dat is Kids Wonderland!

We wonen er eigenlijk best dichtbij. Kids Wonderland bevind zich namelijk in het mooie Brabant in het plaatsje Molenschot. Ondanks dat we er zo dichtbij wonen hadden we er nog nooit van gehoord totdat ik er toevallig langs reed tijdens het werk.  We zijn er nu twee keer geweest en beide kindjes zijn er gek op. Tijd om jullie eens op de hoogte te brengen van dit leuke kinderparadijs.

Kids Wonderland is een overdekt avonturen park met daarbij ook nog een groot speelgedeelte buiten. Binnen is het zo’n  2500m2 groot. Het park is één groot avonturen eiland met verschillende gedeeltes. Zo is er een soort jungle met o.a. 6 trampolines. Een fabriek met de welbekende klim toestellen en grote glijbanen. Een onder waterwereld speciaal voor de kleinere kindjes. Inclusief klimtoestel, trampoline en glijbaan. Met allemaal zachte speeldingen en toestellen dus perfect voor je kleintje om op avontuur te gaan.

 

Er is ook een klein theater waar iedere dag een showtje wordt opgevoerd en je kindje lekker mee kan dansen. Heel erg leuk gedaan allemaal. Sophia houd erg van dansen dus die vind het wel leuk om tussen het spelen door even mee te doen.

Eigen eten en drinken mag helaas niet worden meegenomen maar er is genoeg te vinden in het horeca gedeelte op het dek van het Galjoen. De grote piraten boot trekt gelijk je aandacht. Wat ziet het er mooi uit! Er is qua eten echt genoeg keus. Van een lekker bakje koffie tot pannenkoeken en van broodjes tot frietjes.

Buiten staat een groot speeltoestel. Een piraten boot. Daar omheen vindt je nog losse toestellen. Er is ook een terrasje dus bij mooi weer kun je als ouder daar lekker gaan zitten en genieten van het zonnetje.

Al met al een heel leuk park en wij gaan er zeker nog vaker komen. Hieronder vindt je nog wat praktische informatie.

Entreeprijzen:                                                                          Adres:
Kinderen 1 t/m 4 jaar                 € 8,00                                 Molenschotsebaan 21
Kinderen 5 jaar en ouder          € 9,00                                 5124 NG
Begeleiders*                                 € 3,00                                 Molenschot
Parkeren:                                      €2,00

Openingstijden:

Maandag – Gesloten (m.u.v. schoolvakantie regio Zuid)

Dinsdag – 10.00 tot 19.00 uur (Gesloten vanaf 01-10-17)

Woensdag – 10.00 tot 19.00 uur

Donderdag – 10.00 tot 19.00 uur

Vrijdag – 10.00 tot 19.00 uur

Zaterdag – 10.00 tot 19.00 uur

Zondag – 10.00 tot 19.00 uu

 

Naamloos

Parkplattegrond Kids Wonderland

 

Veel speelplezier!

Liefs Sanne

2 gedachtes over “Kids Wonderland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s