Dummie de Mummie & de Tombe van Achnetoet

Een uitje dat nooit verveeld. Even samen wegdromen bij een mooie film of écht in het verhaal kruipen. Aan alle mama’s en papa’s opgelet! Ik mag 2x 4 kaartjes weg geven voor deze super leuke nieuwe familiefilm! Doe jij mee?

Vanaf 4 Oktober draait er een leuke nieuwe film in de bioscoop. Namelijk Dummie de Mummie & de Tombe van Achnetoet!

De film is gebaseerd op de Dummie de Mummie boekenreeks van Tosca Menten. De vorige twee films van Dummie de Mummie waren grote bioscoopsuccessen en trokken per stuk bijna 400.000 bezoekers. Het is een familie/avonturen film die geschikt is voor alle leeftijden. De film duurt 82 minuten en draait door heel Nederland in de bioscopen.

101104

Dummie heeft heimwee. Hij wil terug naar Egypte om het graf van zijn ouders te zoeken, zodat hij afscheid van hen kan nemen.
Klaas ziet die reis helemaal niet zitten. Hij vindt vliegen naar Egypte maar eng, het kost veel te veel geld en Dummie heeft geen paspoort. Maar als Dummie’s schilderij van juffrouw Friek voor een groot bedrag verkocht wordt én hij een paspoort weet te regelen, vertrekken Klaas, Goos, Dummie en juffrouw Friek naar Egypte.

Maar is de Tombe van Achnetoet na vierduizend jaar nog wel te vinden? Met een plan van meester Krabbel gaan Dummie en Goos op onderzoek uit. Maar de zoektocht zit vol gevaren en de beste vrienden lopen in een valstrik. Kan Klaas hen op tijd redden of blijven Dummie en Goos voor altijd gevangen?

Huisje vol Liefde mag 2x 4 bioscoop kaarten weg geven!

  • Wil jij graag naar deze film? Reageer dan even onder dit blog.
  • Of onder het Facebook bericht op de pagina van Huisje vol Liefde.

sm_dummie-de-mummie-en-de-tombe-van-achnetoet_st_2_jpg_sd-high__-pvpictures-by-jaap-vrenegoor

De winactie loopt van 25 September tot 1 Oktober. De winnaar wordt op 2 Oktober bekend gemaakt op dit blog. De winactie is op geen enkele wijze gesponsord of wordt ondersteund door social media.
DE WINNAARS ZIJN GEWORDEN:  DENISE HENDRIKSE-GROFFEN & ANGELIQUE . GEFELICITEERD! NEMEN JULLIE EVEN CONTACT OP MET ME?

 

2 gedachtes over “Dummie de Mummie & de Tombe van Achnetoet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s