Fotofabriek album

Een tijdje terug al kreeg ik de vraag van Fotofabriek.nl of ik een album wilde testen. Als fotograaf ben ik gek op albums en ik heb dan ook al veel leveranciers gesponsord. Dus wilde ik heel graag meewerken en deze reviewen voor jullie!

2In het allereerste contact dat ik met ze had stond de zin: ‘Enkele maanden terug zijn wij door AVROTROS Radar uitgeroepen tot de beste fotoboekenleverancier en graag willen wij meer Nederlanders en Belgen kennis laten maken met Fotofabriek.’ Dan maak je me natuurlijk wel heel erg nieuwsgierig! Dat wilde ik wel eens ondervinden.

Regelmatig heb ik kennismakingsgesprekken met bruidsparen en ik besloot dan ook een album te maken met mijn eigen bruidsfoto’s. Zodat ik dit album kan laten zien aan toekomstige bruidsparen als portfolio.

7P1A0870

De gratis software van fotofabriek om je album te maken vond ik niet zo gemakkelijk als de site beweert. Ik moest best even zoeken naar hoe ik het beste mijn album kon invullen. Toen ik het eenmaal door had ging het wel sneller. Mocht je er nou niet uitkomen dan hebben ze een klantenservice die elke dag bereikbaar is via de chat, telefoon of email! Dat is wel goed geregeld.

Er is veel keus qua verschillende fotoboeken. Zo kun je kiezen voor een spiraal fotoboek, een hardcover fotoboek, een softcover fotoboek of een exclusief fotoboek. En bij die laatste moet je denken aan fotoboeken met een leren of een linnen cover.

Ik mocht een hardcover fotoboek maken. De pagina’s kunnen normaal gedrukt worden of flat-lay. In mijn geval, met mijn grote foto’s past flat-lay super goed. De pagina’s liggen zo plat in het boek en de foto’s lopen mooi door over je pagina’s.

Het boek heeft mooi stevig papier met een zachte glans. Mijn foto’s komen er goed op uit en worden er ook zeker goed op gedrukt. Een klein minpuntje vind ik de barcode achterop het album. Maar je kunt ook voor de extra optie kiezen om deze tegen een meerprijs te verwijderen. Ik had het boek al erg snel binnen! Een groot pluspunt aangezien ik soms lekker ongeduldig kan zijn. 😉

Mijn conclusie, dit album is prima geschikt om te gebruiken als vakantie album of familie album.  Zowel qua prijs als kwaliteit. Benieuwd geworden? Neem eens een kijkje op de website van1

Liefs Sanne

 

Geplaatst in: Mama

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s