Kerst kriebels

Kerstkriebels? huh, in Oktober? Ja in Oktober al!

Ik hou van Kerst, van alle feestdagen in December. Echt hoor, ik adem kerst. En niet ieder jaar zijn de kriebels al zo vroeg aanwezig. Maar dit jaar heb ik het nú al te pakken.

Waar je ook bent. Welke winkel je ook binnen loopt. De kerstcollecties zijn al vol op uit! Zo liep ik deze week de Hema in en de leukste kerstballen lagen al te pronken in het schap. Ga je naar een tuincentrum? Dikke kans dat ze al een prachtige kerstshow hebben. Je kan er niet omheen. Kerst komt eraan! En dus ook de heerlijke kerstmarkten. Lichtjes overal buiten. En de donkere gezellige avonden samen.

7P1A1279.jpg

En ja, ik kreeg ook al leuke kerstsokken voor mijn verjaardag op 12 Oktober!

Dat brengt me bij het volgende… Welke kleur krijgen de ballen dit jaar? Weer hetzelfde als de vorige 3 jaren? Nee ik wil nu toch echt eens iets anders. Onze muur in de woonkamer heeft de kleur oud groen. Die kleur ballen wil ik, en met wit! Best lastig. Geen gangbare kleur dat oud groen. Maar ik was gisteren even bij de Action en daar vond ik ballen in de kleur die ik graag wil! BINGO! Ik heb gelijk 3 pakjes meegenomen. Ik hou van drukke, volle kerstbomen. Met veel bijzondere en verschillende ballen. Dus er moeten er nog wel een paar bij komen. Voorgaande jaren was onze boom zwart met goud. Heel chic en mooi. Maar nu is het gewoon tijd voor iets nieuws.

De perfect-bij-de-muur-kleurende ballen & een schattig auto’tje met kerstboom erop dat ik niet kon laten staan. Voor €1,99 gekocht bij Avri

En om je een beetje op weg te helpen laat ik hieronder een impressie van de Kerst collecties zien! Zo zie je dit jaar bij H&M veel donkere kleuren. Heel veel donker groen, rood en goud tinten en heel veel mooie stofjes.

Naamloos.jpg

Kerstcollectie H&M

Een van mijn lievelingswinkels ligt ook al vol met kerstspullen. En hoewel de impressie die ik je hieronder geef vrij rustig is met veel zwart en goud. Kun je er ook je hart ophalen als je op zoek bent naar kleurrijke kerstballen. Eigenlijk vind je hier van alles. Zeker even een kijkje nemen dus!

1

Kerstcollectie HEMA

 En dan heb je nog de webshop van VT wonen. Waar je verschillende merken op één site kunt vinden. Mooie foto’s kunt bekijken om inspiratie op te doen en zo al jouw mooie kerst spulletjes leuk tot één geheel kunt matchen. Ben je de kerstboom beu? Op deze website heb je genoeg inspiratie om eens iets anders te gebruiken als ‘kerstboom.’

 

2

Kerstcollectie VT-Wonen

 

Dan kom je bij het volgende. Waar zijn we en wanneer? Kerstavond bij mijn schoonouders. 1e Kerstdag bij mijn ouders. 2e Kerstdag lekker brunchen of uit eten. Maar waar? Veel restaurants lopen toch al aardig vol qua reserveringen. Dat moeten we toch nog even snel gaan uitzoeken. Dan cadeautjes. Heerlijk vind ik het om nu al rond te winkelen en voor iedereen een bijzonder cadeautje te kopen. Trekken we weer lootjes of kopen we gewoon voor allemaal iets? Ik wacht trouwens wel netjes met het zetten van de kerstboom tot Sinterklaas is geweest hoor. Maar in de jaren dat we nog geen kinderen hadden stond hij toch echt al eind November. 😉

Zijn jullie er ook al zo mee bezig? Nog maar 61 dagen he! Wij gaan zo nog maar even naar de Kerstshow in het tuin centrum. Misschien vind ik wel mooie ballen die passen bij de muur. Benieuwd naar de boom? Die ga je vast en zeker terug zien op mijn Instagram pagina!

Liefs Sanne

 

Geplaatst in: Mama

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s