Hema loves Difrax

Waarom de HEMA mijn lievelings warenhuis is hoef ik niet uit te leggen. Dat zal je vast wel snappen. En nu hebben ze een samenwerking waar ik echt een beetje verliefd op ben. Namelijk met Difrax.

Mijn beide kinderen hebben al vanaf de geboorte een natuurlijke behoefte aan zuigen. De speentjes van Difrax zijn vanaf het begin favoriet geweest. Mama blij want ze hebben ontzettend leuke designs!  En nog steeds krijgen beide kindjes als ze naar bed gaan een speen.

Toen ik de leuke samenwerking voorbij zag komen met Hema moest ik ze hebben! De speentjes hebben de welbekende designs van Hema. Zo heeft de jongste ook een pakje met dit motief erop. En nu dus ook een bijpassende speen!

De spenen zijn tepelvormig en symmetrisch waardoor je baby de speen gemakkelijker zal accepteren. Doordat de speen vlindervormig is zal ook het neusje vrij zijn en ze dus makkelijk adem kunnen halen. De fopspenen zijn zelfs in samenwerking met tandartsen ontwikkeld en dus helemaal veilig voor je kindje. Je hebt de spenen in verschillende maten zodat je altijd de juiste maat voor jouw kindje hebt.

Hema brengt niet alleen speentjes uit in samenwerking maar ook flessen! Niet zomaar flessen maar de ergonomische flessen met S-vorm. De voordelen van een S-vorm fles zijn

  • Het anti-koliek systeem.
  • De speen is niet gevuld met lucht maar met voeding.
  • Er is minder kans op krampjes, spugen en boertjes.
  • De inhoud van de fles is 250ml.
  • De bodem kun je makkelijk losdraaien waardoor je er gemakkelijk ingevroren moedermelk kunt doen.
  • Je kindje ligt in een natuurlijke houding net als bij borstvoeding door de S-vorm.

7P1A4184.jpg

Ik ben weg van de collectie. En niet alleen van de spenen en flessen maar eigenlijk van de hele collectie. Want ze trekken het zelfs door in de speenkoorden, hydrofiele doeken en, kruikzakken knuffels!

 

Naamloos

Een deel van de leuke collectie van HEMA!

 

De mooie zachte kleurtjes. Fijne producten. Wij zijn fan! Wat vinden jullie?

Liefs Sanne

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s