Liefde om je arm

Een tijdje terug werd ik benaderd door een leuk bedrijfje. Kaya Sieraden. Ik mocht iets moois uitzoeken van hun website en nóg leuker, ik mag €50 shoptegoed weggeven!

De webshop is opgezet door Tanja. Het begon allemaal met haar eigen dochter Kaya. Toen 3 jaar oud en ze wilde net als mama mooie sieraden aan. Het liefste dezelfde als mama. Omdat Tanja dit niet kon vinden is ze ze zelf gaan ontwerpen en maken. In 2012 zegde ze haar baan op en schreef ze het plan voor haar eigen bedrijf. Een eigen sieraden bedrijf voor mama’s en hun dochters dat ook nog wat terug geeft aan kansarme kinderen.

Kaya sieraden maakt sieraden voor mama’s, die je naar wens kunt laten personaliseren met een hand gegraveerde tekst. Ze verkopen ook geboortesteen sieraden en leuke moeder + dochter setjes. Je vindt op haar website niet alleen armbandjes maar o.a. ook leuke kettinkjes en ringen.

Sieraden voor bijzondere momenten

Omdat Kaya hart voor kinderen heeft doneren ze per verkocht sieraad een deel aan kindjes in Gambia. Op dit moment gaan er door Kaya donaties al 16 kindjes naar school.  En juist dit maakt ze zo bijzonder vind ik. Sieraden webshops zijn er heel veel. Maar zoiets goeds terug doen voor arme kindjes is toch wel erg bijzonder!

21077686_1382722598513757_7846792129253708382_n

Ik zocht uit de webshop een zilveren armbanden set uit. Aan de ene armband zit een bedel met de namen van de kindjes erop gegraveerd. Dit is echt met zorg gedaan. Met mooie sierletters staan de namen van mijn mooiste bezit erop. Met nog een klein zoetwater pareltje eraan. En het andere zilveren armbadje is een armband met het infinity teken erop. Een mooie combinatie en ik draag mijn armbanden dan ook graag!

En het leuke is, ik mag een shoptegoed weggeven van €50! Zo kun jij ook je eigen mooie sieraad uitzoeken op haar website. Wat moet je doen om mee te kunnen doen?

  • Volg Huisje vol Liefde op Instagram of Facebook. (Dit wordt gecheckt!)
  • Volg Kaya Sieraden op Instagram of Facebook. (Dit wordt gecheckt!)
  • Laat even weten dat je mee doet onder de post op Instagram of Facebook.
  • En tag een andere mama die je ook deze mooie prijs gunt!

Good luck!

7P1A4210

De winactie loopt van Vrijdag 10.11.2017 tot Vrijdag 17.11.2017. De winnaar wordt op dit blog bekend gemaakt op Zaterdag 18.11.2017. Je wint alleen als je aan alle voorwaarden hebt voldaan. Deze winactie wordt op geen enkele wijze gesponsord of ondersteund door Instagram of Facebook.
WINACTIE GESLOTEN! DE WINNAAR IS LEONIE VAN DIJK. GEFELICITEERD!

 

 

 

4 gedachtes over “Liefde om je arm

  1. Annemiek zegt:

    Natuurlijk volg ik op Instagram! Kan alleen de post niet vinden waar je de andere mama moet taggen.. in februari komt ons 2e wondertje, een meisje 😍dus dit zou een prachtig kado zijn ! #fingerscrossed

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s