Foto op beton

Yaaaay, ik heb weer een mooi foto product wat ik met jullie mag delen! Dit keer de beton fotopanelen van Qphoto!

Wie is Qphoto eigenlijk?

De Q staat voor Quality. Ze staan dan ook voor kwaliteit. In combinatie met de passie voor fotografie krijg je Qphoto. Op de website van Qphoto vindt je verschillende mooie fotoproducten zoals je foto laten afdrukken op hout, aluminium, canvas, fotoblokken en zelfs op beton. En dat laatste mocht ik ontvangen en daar ga ik jullie kennis mee laten maken.

Twee weken geleden gaf ik onze gang een kleine make over. Ik was de witte muur helemaal beu en wilde eens iets anders. Ik gaf de muur, verwarmingskoof en kapstok een nieuw kleurtje en haalde de oude canvas doeken van de muur. Tijd voor iets nieuws! En dus perfect voor de nieuwe foto’s van de kindjes op beton.

7P1A2429

Een foto op beton. Je gaat ervan uit dat zoiets loeizwaar is. Maar doordat de foto op een sterk, ultra dun en lichtgewicht beton is geprint is het paneel helemaal niet zo zwaar. Het paneel heeft een ruw afgewerkte laag beton waardoor de foto structuur krijgt. Een stoere, mooie uitstraling.

De beton panelen worden geleverd met een ophangsysteem aan de achterzijde. Waardoor je hem makkelijk aan je muur bevestigd. Het paneel komt zo ongeveer een centimeter van de muur af.

Je kunt de foto op beton in 14 verschillende formaten bestellen. En je kunt er zelfs voor kiezen of je de foto liggend, staand of vierkant wilt! De levertijd is 4 tot 7 werkdagen. Super snel dus voor een gepersonaliseerd uniek item.

Volg je Qphoto al op Instagram of Facebook? En wat vinden jullie van de gang na zijn make over? Stuk leuker binnen komen he?

Liefs Sanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s