Video van Sint

Yaaaaay, hij is weer in het land! Onze lieve goedheiligman. De leukste tijd van het jaar. En speciaal voor jullie mag ik ook even voor Sint spelen en iets leuks weggeven.

Vorig jaar heb je het ook al voorbij zien komen op mijn blog. Dat was mijn eerste kennismaking met de video van Sint. Één groot succes. En ik wilde dan ook dit jaar heel graag weer een video van Sint bestellen om ons kindjes en oma’s en opa’s weer te verassen.

Foto5

Wat houd de video van Sint precies in?

Je kunt dus een video boodschap laten maken speciaal van onze beste goedheiligman. Sinterklaas en zijn pieten vertellen in deze video een persoonlijk verhaal. Je kunt in je video foto’s en namen doorgeven en zelfs hobby’s en speciale boodschappen komen aan bod. Voor maximaal 8 personen kun je de video maken. Zelfs je huisdier kan mee in de video! Zo maken ze speciaal voor jou een video die helemaal persoonlijk is aan jullie kind(jes). Super leuk om op pakjesavond af te spelen en er samen naar te kijken. Je kindjes zullen verbaasd zijn dat Sinterklaas precies weet dat ze soms niet goed opruimen of dat opa nog steeds moet stoppen met roken. 😉

En nog leuker, ik mag ook dit jaar weer een video weg geven!

Wat moet je doen?

Volg Huisje vol Liefde op Facebook of Instagram en laat hier op het blog in een reactie weten dat je graag wilt mee doen.

DE WINACTIE IS GESLOTEN! WINNAAR VAN DEZE WINACTIE IS GEWORDEN: ANNE V/D PLAAT. GEFELICITEERD!

Foto8

Deze winactie loopt van 18 November tot 25 November en is op geen enkele wijze gesponsord of ondersteund door Facebook of Instagram. De winnaar krijgt een unieke code toegestuurd waarmee je via de website jouw video kan maken. De winnaar wordt bekend gemaakt op dit blog op 26 November. Good luck!

27 gedachtes over “Video van Sint

  1. Claudie zegt:

    Hoe leuk is dit!! Onze kids begrijpen het dit jaar nu echt! Ze worden volgende week 3 jaar! Sint vieren we 3 dec! Wat zou het een cadeautje zijn als de Sint een boodschap zou inspreken! Wij duimen! 🍀😍

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s