Voorstellen: Gastblogger Nethanja

‘Omdat ons Huisje vol Liefde groeit wil ik jullie graag voorstellen aan Nethanja. Of beter gezegd, dat gaat ze zelf even doen voor jullie. Huisje vol Liefde gaat namelijk samen werken met een aantal mama’s die voor ons gast blogger zullen zijn. Nethanja is de eerste en gaat om de 2 weken op vrijdag een blog plaatsen.’ -Sanne

Even voorstellen: Nethanja

Een aantal van jullie volgen mij al op Instagram en zien de foto’s van mijn dochter Hailey regelmatig voorbij komen, maar ik mag jullie nu een dieper kijkje geven in mijn leven. Wauw, een droom komt uit want ik mag gaan bloggen in samenwerking met ‘Huisje vol liefde’. In mijn blogs zal ik gaan vertellen over mijn leven als ‘army wife’, onze peuter Hailey en uiteraard over de komst van ons tweede kindje. Mijn eerste blog heb ik geschreven om mij voor te stellen aan degene die ik nog niet ken en andersom, maar ook als je ons al wel volgt vind ik het erg leuk om je wat meer te vertellen over wie ik ben en mijn gezin.

Foto strand[2347]

Mijn gezin

Ik ben Nethanja, spreek uit: Nutanja. In het dagelijkse leven ben ik moeder, vrouw en werkcoach. Op 28 Juni 2010 hebben mijn man, Lorenzo, en ik een geregistreerd partnerschap gesloten en op 1 augustus 2015 werd onze liefde verdubbeld, onze dochter Hailey Abigail kwam na een zeer heftige bevalling ter wereld. Ook heb ik een hele zware kraamtijd gehad, maar over dit onderwerp zal ik zeker meer gaan vertellen. Want in een paar zinnen aangeven hoe het is om na het breken van mijn vliezen 30 uur te moeten wachten op weeën, terecht te komen in een weeën storm, het meemaken van 8!! mislukte pogingen tot het prikken van een ruggenprik en van de mislukte ruggenprik over te gaan in de meest extreme hoofdpijn door het lekken van hersenvocht.. dat is niet te doen. Ondanks wat ik heb doorstaan, is zij het mooiste wat ons ooit is overkomen. Lekker cliché he.

Op 6 september kregen wij een positieve zwangerschapstest in onze handen. Wat een geluk, wij krijgen een tweede kindje. Jeetje wat ben ik trots, Hailey wordt grote zus. We hebben nu al drie prachtige echo’s gehad en wanneer ik dit schrijf, weten wij over een paar dagen ook of het een jongen of een meisje is. Ik ben dan 16 weken zwanger en oohh wat ben ik nerveus en nieuwsgierig. Mijn gevoel zegt dat het een meisje is, maar zou ik het net als bij Hailey goed hebben aangevoeld?

Army wife

Zoals een aantal ook wel weten is mijn lieve man militair en dat maakt mij een ‘Army wife’, de vrouw van een militair. Mijn man zit nu 12.5 jaar in dienst en al ruim 10.5 jaar daarvan deel ik dit leven met hem en ik draag deze titel absoluut met trots. Dit leven brengt met zich mee dat hij zo nu en dan voor een paar weken weg is en zelfs maanden weg is geweest. Voordat we onze dochter kregen, is hij drie keer naar oorlogsgebied op uitzending geweest. In totaal wel meer dan een jaar, namelijk 3 keer ongeveer 4.5 maand. Dit is gelukkig nog niet voorgekomen sinds Hailey er is, maar hij moet wel regelmatig voor een aantal weken op oefening. Dit is vaak tussen de 2 en de 5 weken.
Wanneer hij weg is, is er veel wat ik toch echt alleen moet doen. Het is soms best moeilijk om mijn zorg voor Hailey, mijn werk en het huishouden allemaal te combineren. Vooral tijdens een griepepidemie wordt je niet vrolijk als hij weg is want het is zeker voorgekomen dat zowel Hailey als ikzelf tegelijk ziek zijn geweest, tja dan moet je het toch even volhouden.
Ondanks de soms moeilijke dingen ben ik trots op mijn man en trots om de vrouw te zijn van een militair. Het is een leven wat ik moeilijk kan uitleggen, maar waarin ik in mijn komende blogs zeker meer over zal vertellen. Het doet je beseffen dat je echt van ieder moment moet genieten want ook de kleine dingen doen ertoe. Ik mis hem natuurlijk verschrikkelijk, maar als ik hem dan weer zie, ben ik weer het verliefde meisje van 10 jaar geleden. Nou ja, dat ben ik eigenlijk altijd wel, maar dan even wat extra.

20170908_145821[2344]

Reizen

Reizen is onze grootste hobby. Samen en apart hebben we al veel van de wereld gezien en dit willen we ook met Hailey blijven doen. Mijn vader en mijn stiefmoeder wonen op Curaçao en vorig jaar toen Hailey 9.5 maand was, zijn we voor het eerst naar ze toe gegaan. Een geweldig eiland met ongelofelijk prachtige stranden en onwijs heldere blauwe zee. We hebben met Hailey vanaf kleins af aan veel gezwommen en de zee is wel een heel groot zwembad, maar voor onze kleine avonturier was dat absoluut geen probleem.

DSC00190[2345]

Wil je meer over ons weten, of heb je vragen stel ze dan gerust, je mag mij ook altijd een privé bericht sturen. Volg ons, als je dat nog niet doet, op Instagram @nethanjalangendoen voor wat jaloersmakende foto’s van onze vakantie en uiteraard vele foto’s van Hailey.

Make dreams happen!

Liefs Nethanja

2 gedachtes over “Voorstellen: Gastblogger Nethanja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s