Doelen voor 2018

Oke nog maar 12 dagen. Nog twaalf dagen is het tweeduizenzeventien. Tijd om het afgelopen jaar een te overdenken en een lijstje op te stellen met mijn doelen voor 2018. Waarom? Als stok achter de deur, te werken aan persoonlijke doelen en omdat het me leuk lijkt om over 12 maanden te bekijken hoe ik gegroeid ben. Wat ik bereikt heb. Lees je mee?

Groeien in mijn werk/passie voor fotograferen

Ook komend jaar wil ik weer groeien in dat wat ik het liefste doe. Namelijk vol liefde mooie momenten vastleggen voor mijn eigen bedrijf Vol Liefde Fotografie. Hoe zich dat precies gaat uiten ga ik nog bedenken. Allereerst mag ik komende vrijdag een dag mee als second shooter bij mijn eigen bruidsfotograaf Brian Satour. Onwijs veel zin in en ik verwacht veel van hem te kunnen leren. Met nu al 30 bruiloften die geboekt zijn in 2018 lijkt het voor mij wel weer een top jaar te worden!

7P1A0129.jpg

Veel genieten

Soms valt het niet mee om beide een goedlopend eigen bedrijf te hebben. We werken veel. Maar daarnaast zijn we toch ook heel veel bij de kinderen. Dit is het laatste jaar voordat Sophia naar school moet. We zijn dan ook van plan heel veel te gaan genieten en mooie dingen te doen. In de zomervakantie staat er 3 weken Spanje op de planning en in Oktober nog 8 dagen Egypte. Manlief gaat een paar dagen naar Barcelona en ik met mijn werk 2 dagen naar Ameland en een nachtje Utrecht met mijn lieve nicht. Maar ook met de kindjes staan er al een paar leuke dingen op de planning. Zo gaan we met Sophia naar het K3 concert. En we gaan denk ik ook nog wel een weekend naar het Hof van Saksen. Terwijl ik dit schrijf voel ik me gezegend dat we dit kunnen. We werken er ontzettend hard voor maar het is toch wel bijzonder dat het nu al een mooi jaar met veel herinneringen lijkt te worden.

Afvallen

Jep, een bekend dingetje he? Voor December was ik al heel goed begonnen. -5 kilo stond er op de weegschaal. Maar omdat ik er nog wel iets meer af wil ga ik in Januari weer verder waar ik in November gestopt ben.

IMG_5664.jpg

Mijn blog naar een volgend level brengen

Eigenlijk ben ik daar al langzaam mee begonnen. Er komen twee gastbloggers bij die zullen schrijven voor Huisje vol Liefde. Namelijk Nethanja & Mandy. En jullie zullen nóg vaker leuke blogs kunnen lezen. Het streven is minimaal 3 blogs per week. Daarnaast zal ik weer leuke blogs plaatsen over mooie plekjes waar je met je kinderen heen kunt en naar leuke events gaan. Eigenlijk ben ik wel benieuwd. Wat lezen jullie graag hier op het blog? Zijn dat juist de persoonlijke verhalen? De erop uit blogs? Of lees jij juist graag iets heel anders?

Best een lijstje en misschien allemaal iets te enthousiast. Maar hé, zonder dromen is het leven ook maar saai. Natuurlijk heb ik nog een aantal leuke dingen waar ik me mee bezig ga houden in 2018. Maar die items wil ik jullie graag nog een keer toelichten in een eigen blog. Ik ben eigenlijk wel benieuwd of ik volgend jaar kan zeggen dat het me allemaal gelukt is of niet.

Wat zijn jullie persoonlijke doelen voor volgend jaar?

Liefs Sanne

 

 

3 gedachtes over “Doelen voor 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s