Peppa Pig: De grote plons

Al sinds we Netflix hebben kijkt Sophia naar Peppa Pig. Een vrolijke serie over een biggetje dat Peppa heet. Heel geschikt voor jonge kindjes. Samen met Papa Pig en Mama Pig en haar broertje George beleeft ze veel avonturen. Vandaag zijn we naar de familie musical Peppa Pig ‘de grote plons’ geweest. En hier lees je waarom dit een aanrader is voor iedere Peppa fan! – Sanne

Al weken keken we uit naar dit event. Pas 2 dagen terug hebben we Sophia verteld dat we gaan. Anders duurt het voor haar nog zo lang. Nu roept ze al 2 dagen heel blij dat we naar Peppa gaan.

We beginnen de voorstelling met iets lekkers en een cadeautje uit de peppa shop. Zo heeft Sophia gelijk een leuke herinnering aan deze musical!

De voorstelling was eerder al een enorm succes op West End in Londen en is door Van Hoorne Entertainment bewerkt tot een vrolijke familievoorstelling voor de Nederlandse en Belgische theaters. De super schattige handpoppen zullen herkenbaar zijn voor je kindje. Zelfs de stemmen lijken super op de stemmen uit de serie. De decors zijn prachtig. Ze wisselen best regelmatig waardoor het leuk blijft om te kijken.

In de show komen stukjes terug die we herkennen uit de serie. Dit maakt het nóg leuker omdat je kindje stukjes zal herkennen. Er worden onwijs veel liedjes gezongen en je kindje wordt continue gestimuleerd mee te klappen, dansen en zingen. Sophia ging helemaal los en stond ook steeds te dansen als er liedjes waren. In ‘De Grote Plons’ beleven Peppa en haar vriendjes de vrolijkste avonturen. Het heeft geregend en overal liggen grote modderplassen. Laat dat nou precies zijn waar varkentjes van houden.

De voorstelling duurt 60 minuten, is geschikt voor kindjes vanaf 2 jaar en na de voorstelling kun je zelfs even met Peppa en haar vriendjes op de foto. Onze kleine fan vond dit natuurlijk helemaal geweldig!

7P1A8438.jpg

7P1A8446.jpg

Wil jij ook nog naar Peppa? De grote plons draait nog tot 3 Januari en er zijn nog kaarten beschikbaar voor de shows op:

25 December. 13:30uur. Schouwburg Gooiland, Hilversum
27 December. 14:00uur. Deventer Schouwburg, Deventer
27 December 16:00uur. Deventer Schouwburg, Deventer
28 December. 14:30uur. Theater Sneek, Sneek
29 December. 09:30uur. Beatrix theater, Utrecht
30 December. 15:00uur. Theater Koningshof, Maassluis

En je kunt ze bestellen via de website van Van Hoorne. Heb je dus nog tijd en spelen ze bij jouw in de buurt dan is dit zeker een aanrader!

Liefs Sanne

2 gedachtes over “Peppa Pig: De grote plons

  1. Charlotte zegt:

    leuk. net dankzij jouw blog eein van de laatste kaartjes geboekt voor ons gezinnetje voor maandag as. Onze kleine is helemaal we van Peppa, wilt het liefst george zijn waarna ze toch het liefst de donosaus is en daarnaast ben ik altijd “malle mama” en e n is pappa “papa pig”. Leuk, ik hou het als verrassing. Proberen althans. 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s