Voorstellen: Gastblogger Mandy

Hi allemaal, hier mijn eerste gastblog voor ‘Huisje vol liefde’. Een aantal van jullie zullen mij (of beter gezegd mijn zoon Aiden) al kennen via Instagram. Maar vanaf nu krijgen jullie ook via hier een inkijkje in ons leven. – Mandy

18447080_1345565752159487_4571924636950647451_nMijn naam is Mandy, bijna 31 jaar en ik woon samen met mijn vriend, onze zoon Aiden en onze twee katten (Muffin en Mowgli) in Amersfoort.  Aiden is 4 jaar oud en gaat sinds september naar de basisschool, waardoor ik veel meer vrije tijd heb gekregen. Omdat mijn vriend in de horeca werkt en ‘s avonds en in het weekend veel weg is waren Aiden en ik heel veel samen. Voordat Aiden naar school ging nam ik hem zelfs mee naar mijn werk op het kinderdagverblijf. We zagen elkaar dus bijna 24/7. Ik heb dit af en toe als best pittig ervaren, dus nu geniet ik extra van de vrije uurtjes die ik voor mezelf heb. Ik heb daarom genoeg tijd om te bloggen en ik vind het ontzettend leuk dat ik jullie vanaf nu elke twee weken wat kan vertellen over wat ons bezig houdt en om leuke (shop)tips met jullie te delen. Hopelijk kan ik jullie hiermee inspireren en vinden jullie het leuk om te lezen. Ik zal regelmatig bloggen over kindermode, leuke webshops en toffe kledingmerkjes. Maar vind het ook leuk jullie mening te horen over wat jullie graag willen weten.

Meer over mij:
Ik ben een bezig bijtje, ik hou ervan om nieuwe dingen te leren en ga graag nieuwe uitdagingen aan. Sinds kort ben ik begonnen met mijn nieuwe baan en werk ik 30 uur per week als nanny in een gezin met 3 kinderen. Hiervoor heb ik 12 jaar in de kinderopvang gewerkt. Buiten dat, werk ik ook nog als thuiskapster en tot voor kort had ik mijn eigen webshop met accessoires voor kinderen. Helaas ben ik nu met dat laatste gestopt, maar waar een deur sluit gaat blijkbaar weer een nieuwe open en nu krijg ik de kans om vol Liefde te gaan bloggen.

Een aantal feitjes over mij om jullie iets meer over mezelf te vertellen.
– Ik kom oorspronkelijk uit Den Haag en af en toe kun je dat nog best een beetje horen.
– Ik ben al ruim 13 jaar samen met mijn liefde en beste vriend Jelany.
– Mijn lievelingseten is boerenkool met worst.
– Ik kan geen dag zonder chocola. #guiltypleasure
– Ik ben dol op sokken met printjes. Een paar zwarte sokken zul je bij mij niet zo gauw aan zien.
– Ik ben een echte adrenalinejunk. Bungeejumpen, parachute springen, abseilen vanaf de Euromast en een vliegtuig besturen heb ik onder andere al af kunnen strepen van mijn bucketlist. Sinds ik Aiden heb ben ik iets voorzichtiger geworden. 😉
– Ik heb een mega celebrity crush op Johnny Depp en als hij verkleed is als Jack Sparrow vind ik hem helemaal om op te vreten.
– I love shoes and men with tattoos, cant help it.
– Ohja, zelf heb ik trouwens ook 9 tattoeages.
– Ik ben dol op kindermode en zit altijd met smart te wachten op de nieuwe collecties.
– Ik heb last van verander drang, het liefst verander ik elke maand de inrichting van ons huis en nog liever zou ik elke dag een ander kapsel hebben.
– Jelany en ik zijn niet getrouwd maar stiekem hoop ik dat hij toch nog eens op z’n knieën gaat.
– Ik ben een open boek, als je me iets vraagt krijg je altijd eerlijk antwoord. Dus zijn er nog dingen die je graag over ons wilt weten, vraag ze gerust!

image2

Ik hoop dat jullie met plezier gelezen hebben. Over twee weekjes staat er weer een nieuwe blog online.
Volgen jullie ons ook op Instagram? @all.about.aiden

Liefs Mandy

 

3 gedachtes over “Voorstellen: Gastblogger Mandy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s