Best nine of 2017

Op Instagram zie je ze volop voorbij komen. De best nine van 2017. Eigenlijk best leuk om terug te zien wat nou je meest gelikete foto’s zijn op jouw Instagram het afgelopen jaar. Met een speciale app namelijk: (Android) TOP NINE heb ik de mijne gemaakt. En vandaag deel ik ze nog eens met jullie. Mét een stukje extra uitleg.

 

story_2-1[2507]

Tadaaaa, dit zijn ze dan!

Wat me vooral op valt is dat de foto’s van ons gezin het meest favoriet zijn. Super leuk! Onze kerstfoto heeft een mega aantal hartjes gehad in een super korte tijd. Voor ik deze foto plaatste zag mijn top 9 er namelijk zo uit.

story-1[2510]

Hier staat op de 9e plek ook weer een foto van ons gezin. Leuk om te zien dat jullie zulke foto’s het leukst vinden om te zien. Ik zal proberen mijn man in 2018 wat vaker om te kopen voor een gezin foto. 😉

Op de eerste plek met ruim 1K hartjes staat een foto die ik deelde op het moment dat Thiago van heel kritiek naar kleine stapjes vooruit gaan ging. Zijn zuurstof en optiflow mochten er eindelijk uit! Alleen nog een sonde voor extra voeding. Maar ook die mocht er een paar dagen later uit. En jongens, de tranen lopen over mijn wangen. Dit was één van de moeilijkste dingen uit mijn leven. En één van de engste. En wat is Instagram dan een fijne plek om steun te mogen ontvangen.

Lieve Thiago, wat ben je een klein dapper mannetje. Wat ben ik trots op je. En wat ben ik dankbaar dat je nu op dit moment zó gezond op mijn schoot zit. Wil je het verhaal van Thiago nog eens lezen? Ik schreef er een blogje over.

IMG_20170204_162625_984

Op de tweede plek met net geen 1K, één van de meest bijzondere foto’s. Dit is de foto die ik plaatste toen Thiago na 8 dagen kritiek te hebben gelegen in het ziekenhuis, weer mee mocht naar huis. Ik ben het met jullie eens dat deze foto in de top 9 behoort. Toch vind ik het confronterend. Dit is namelijk met stipt de moeilijkste periode van 2017 geweest en eigenlijk vergeet ik hem het liefst.

De rest van de foto’s zijn gelukkig alleen maar gemaakt op hele mooie, fijne momenten. Zo zit er een foto bij die collega fotografe Alicia van Stuijvenberg deze zomer van ons maakte. En een foto mét onderkin maar toch héééél veel liefde, gemaakt in Egypte. En verder zie ik vooral heel veel liefdevolle familieplaatjes.

Leuke feitjes

  • Ik plaatste het afgelopen jaar 525 foto’s
  • Dat is iedere dag gemiddeld 1,44 foto’s
  • Ik totaal mocht ik HONDERDTACHTIG DUIZEND EN HONDERD hartjes ontvangen
  • oftewel 180.1K
  • Met een gemiddelde van 343 hartjes per post

Wauw. Zo gek om zo te zien staan. Heel dankbaar voor al jullie liefde! Wil je nou zelf ook jouw Top Nine bekijken? Download dan de app Top Nine in je appstore. Voer je gebruikersnaam in en bekijk jouw resultaten.

Op naar een jaar met veel  liefde en veel familiekiekjes. Fijne jaarwisseling iedereen.

Liefs Sanne

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s