Kidzcity

‘Je kent ze wel, die binnen speeltuinen vol gillende en rennende kinderen, oververhitte ouders en een lucht van patat en stinkvoeten. Ik denk dat iedere ouder zich hier een goed beeld bij kan vormen.’ – Mandy

De meeste kinderen vinden zo’n binnenspeeltuin namelijk helemaal geweldig, dus onder het mom “alles voor de kinderen” hebben de meeste ouders zich al eens gewaagd aan zo’n uitstapje.

Ook wij gaan wel eens, maar hoewel ik de meeste binnen speeltuinen druk, muffig en eentonig vind, is Kidzcity in Utrecht een hele verademing. We zijn er nu al een aantal keer geweest en omdat het voor ons maar zo’n 25 minuten rijden is, zijn we ook in de kerstvakantie gezellig met z’n drietjes gaan spelen.

Er is zoveel te zien en te doen dat je je er makkelijk een dagje kunt vermaken.
Wij gaan eigenlijk altijd ’s morgens, dan is het nog lekker rustig. Maar omdat het zo ruim opgezet is heb je over het algemeen nauwelijks last van de drukte en hoef je nergens echt lang in de rij te staan.

 

IMG_3969

WAT IS ER ALLEMAAL TE DOEN:

Op maar liefst 5000 vierkante meter kun je niet alleen klimmen, klauteren, glijden en spelen in de ballenbak. Kidzcity beschikt ook nog over een aantal hele toffe attracties, daarom is het geschikt voor kids van 0 tot 12 jaar.

Er is een speciaal gedeelte voor kinderen van 0 t/m 4 jaar, inclusief ballenbak en racebaantje. Oudere kindjes kunnen zich vermaken bij het klimdoolhof, de botsautootjes, draaimolen, balloon ride, de safari trein, familie glijbaan, het klim kasteel, het kindertheater of ze kunnen een potje gaan lasergamen.

IMG_3965

IMG_3964

Aidens favorieten, zijn absoluut de safari trein, botsautootjes, de draaimolen en de balloon ride; een soort zweefmolen in de vorm van luchtballonnen. En goed nieuws voor alle papa’s en mama’s… Jullie mogen in alle attracties mee met jullie kindje!

Dus ben je op zoek naar een leuk uitje? Warm, overdekt, origineel en waar jij en je kindje(s) zich zeker zullen vermaken? Check dan snel even de website van Kidzcity voor de actuele openingstijden en extra info.

HANDIG OM TE WETEN:
– Kidzcity is te vinden aan de vlampijpstraat 79 in Utrecht.
– Het speelparadijs is geopend vanaf 10.00uur.
– De entree prijs is 11,50 p.p. Voor kinderen van 0 t/m 3 jaar is het gratis.
– Entreeprijs in inclusief alle attracties.
– Parkeren is gratis.
– Eigen eten en drinken meenemen is beperkt toegestaan maar Kidzcity beschikt over een restaurant waar je prima kunt eten en drinken.
– En er is gratis WiFi, niet geheel onbelangrijk 😉

Alvast veel speelplezier!
Liefs Mandy

2 gedachtes over “Kidzcity

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s