Mijn grote opgroeiboek

Toen ik nog jong was plakte mijn moeder steeds de foto’s in boeken. Er was geen Facebook en geen Instagram. Je liet je rolletje afdrukken en de foto’s plakte je in. En bij iedere foto schreef ze er dan zelf een leuk verhaaltje bij.

Tegenwoordig hoeft dit niet meer zo. We delen dagelijks onze foto’s en herinneringen. En Facebook geeft weer automatisch een herinnering van een jaar geleden. Als een soort fotoboek. Maar toch vind ik het leuk om mijn kinderen straks iets mee te kunnen geven in plaats van alleen een website waar ze hun foto’s op kunnen terug vinden.

7P1A9181

Dus naast de dagboeken voor mijn kinderen heb ik nu ‘Mijn Grote Opgroeiboek.’ Het meest complete opgroeiboek van 0 tot 18 jaar!

Een monochroom boek waar je van alles in kunt delen over je kindje. Het boek is zwart wit en dus geschikt voor zowel jongens als meisjes. Je kunt er foto’s in plakken en leuke teksten in schrijven. Het is een overzichtelijk boek met een paar leuke pagina’s waar je bijvoorbeeld de vakantie foto’s kunt delen. Je familie foto’s of zwemles foto’s.

 

 

Een heel compleet boek dus. Waarbij je niet iedere maand iets in hoeft te schrijven. Maar wat je dus tussendoor gewoon weer ergens weg kunt leggen en zo af en toe kunt pakken om iets in te schrijven.

  • Het boek is van DEMICO kids en verkrijgbaar via de website.
  • Het boek kost €29,95.
  • Heeft 176 bladzijde en  een hardcover.
  • En heeft een afmeting van 21 bij 29 cm.

Liefs Sanne

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s