Dag 2017… Hallo 2018!

De eerste twee weken van januari zitten er alweer bijna op en wat zijn de afgelopen weken snel gegaan… Kerst, oud en nieuw, mijn verjaardag en nog meer leuks. Lees je mee? – Mandy

Quality time

Hoewel ik in mijn eerste blog vertelde dat ik het wel fijn vind om wat meer tijd voor mezelf te hebben nu Aiden op school zit was ik toch ook wel heel blij dat hij nu lekker twee weekjes vakantie had. Daarom hebben we extra genoten van het samen zijn en hebben we veel leuke dingen gedaan. Helaas begonnen we de vakantie met waterpokken, maar gelukkig had Aiden er niet al te veel last van en konden we toch lekker op pad. Zoals jullie in mijn vorige blog konden lezen zijn we met z’n drieën naar Kidzcity in Utrecht geweest. Nog niet gelezen? De blog vind je HIER.

Dag 2017, hallo 2018!

Kerst vierde we dit jaar gezellig met onze familie en oud en nieuw brachten we door bij onze lieve vrienden. Het was een beetje spannend hoe dat zou gaan, omdat Aiden maar een uurtje geslapen had van te voren. Het was niet alleen spannend of hij het vol zou houden, want ook ik zat al te gapen om 22.00uur. Herkennen jullie dat?
Maar vanaf dat we er waren tot aan dat we weggingen was het reuze gezellig! Ook zijn kleine vriendje Lenn van 1 jaar mocht even wakker worden voor het vuurwerk en daarna hebben ze nog dik een uur gezellig samen zitten spelen!

Helaas moest Jelany deze vakantie veel werken, maar Aiden en ik hebben ons samen ook prima vermaakt. We zijn naar de bioscoop geweest en hebben cupcakes gebakken voor mijn verjaardag.
Dit laatste is Aiden’s grote hobby, elke week vraagt hij wel een keer of hij een taart of cakejes mag bakken en hij is altijd zo trots op het eindresultaat!

Je snapt wel dat mijn goede voornemen dus is om dit jaar wat af te vallen, want met al dat lekkers worden we er niet slanker op. 😉
Het laatste weekend van de vakantie ging Aiden gezellig wat nachtjes uit logeren bij zijn opa en oma in Den Haag. Zondag kwam hij terug en vierde we mijn 31e verjaardag. Ik kreeg een mega grote chocolade reep van hem die hij zelf had uitgezocht. Van dat soort acties smelt je moederhart toch? Hoewel ik het niet echt vierde kwamen er toch veel mensen langs en was het een onwijs leuke dag en ben ik hartstikke verwend!

Ohja, en wat ik verwacht van 2018?

Ik zie wel wat dit jaar ons brengt… Natuurlijk zijn er dromen en het zou heel leuk zijn als deze uitkomen. Maar voor nu, hoop ik vooral op heel veel leuke momenten met vrienden en familie en nog meer liefde…

Liefs Mandy

IMG_4222

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s