Eerste bioscoop uitje

Ons aller állereerste bioscoop bezoekje met Sophia. Wij gingen naar K3 love cruise met onze kleine K3 fan. Hoe het ging, hoe de film is en wat ik dacht tijdens ons bezoekje lees je hier.

k3-placemat-k3-roze-love-cruise

Laat ik beginnen met wat ik dacht voor de film überhaupt begon.

 • Hé wat een leuke bioscoop. Is hij wel open? Het lijkt wel uitgestorven.
 • Eerst maar even parkeren. Lekker naast de ingang. Plek zat.
 • Een kaartje kopen. Gelukkig heb ik toch nog een-ergens-gevonden (lees: mijn kerstcadeau van 2 jaar terug) Nationale Bioscoop bon.
 • Oh en chips. En nacho’s. Met kaas saus én guacamole saus. En dan een water erbij om het te compenseren.
 • Sophia wil popcorn. Prima joh. Doen.
 • Speciale My Little Pony popcorn. Tuurlijk kind.
 • Ze laat hem vallen. Net voor de kassa. Halve bak leeg. Verdrietig kind. (Gelukkig krijgen we een nieuwe)
 • €45!! Hollymolly.. Lekker goedkoop uitje. (NOT)
 • Nog snel plassen hoor. Anders kunnen we als de film een kwartier bezig is weer naar het toilet.
 • Is dit wel goed? Er zit alleen één groepje kinderen in de zaal. 6 stuks ofzo. En twee vrouwen. Duidelijk een kinderfeestje.
 • Best slim eigenlijk. Je hoeft ze alleen daar neer te zetten en hebt zelf 1,5 uur rust. Dat ga ik over een paar jaar ook doen. Ieder jaar. Tot ze 13 zijn.
 • We zitten, helemaal op tijd. We hebben geplast, wat te snacken & drinken en een leuke foto gemaakt. Je weet wel, voor in het archief. Prima gedaan tot nu toe. Good job Mom

Hoe was de film?

Ik ga natuurlijk niet alles verraden. Flauw he? Maar eigenlijk vind ik dat je hem ook zeker zelf moet gaan bezoeken! De film gaat over de meisjes van K3 die op cruise mee gaan om daar op te treden. Op de boot beleven ze van alles. Van een hondje mee smokkelen tot een oude liefde tegen komen. En als er uit de magische ketting van Klaasje dan ook nog een parelelf verschijnt maken ze helemaal de gekste dingen mee. De film is ook echt heel leuk voor de ouders die mee gaan. Wij hebben af en toe toch hard moeten mee lachen. Er komen heel veel nieuwe liedjes in de film voor. Er is dan ook gelijk een K3 Love cruise cd uitgekomen. Er staan heel veel leuke liedjes op en Sophia zong ze al na 1 keer gehoord te hebben mee.

Hoe heeft Sophia het gedaan? Zo’n eerste keer naar de bioscoop.

Sophia is al eerder naar een voorstelling geweest. Bijvoorbeeld de musical van Peppa pig en de K3 show van vorig jaar. Dat ging allemaal prima. Maar toch is dat anders dan een bioscoop. Nu moest ze toch 1,5 uur stil blijven zitten op een stoel. Maar nu ze 3,5 jaar is besloten we toch maar te proberen hoe ze het vond. Vooral met de geplande K3 show in het vooruitzicht waar we heen gaan, leek ons dit wel een leuk uitje. Ze had er ook gelijk heel veel zin in. En toen ze haar nieuwe K3 jurk aan mocht houden was ze natuurlijk helemaal gelukkig. Toch bleek de 1,5 uur wel wat lang te zijn voor haar. Het laatste half uur vond ze het dan ook moeilijk om op haar stoel te blijven zitten. En dus stond ze bij alle liedjes lekker mee te dansen voor haar stoel. Al met al heeft ze het goed gedaan. Ze was er van onder de indruk. Zó onder de indruk dat ze op de terugweg even in slaap viel.

7P1A9500

Een leuk uitje om heen te gaan dus. En als je nou op een doordeweekse dag gaat zit je ook nog in een rustige bioscoopzaal. Aanrader! Zorg wel dat je kleine de popcorn goed vast houd. Voordat het over heel de vloer ligt.

Liefs Sanne

 

Een gedachte over “Eerste bioscoop uitje

 1. Shanty zegt:

  Leuk om te lezen! 😃 We willen er ook met onze dochter van 2,5 heen maar als ik dat zo lees kan ik beter wachten op tv of dvd hihih. Mooie k3 jurk😍 En gezellig met zn 3e is ook heerlijk 😊 Leuk blog!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s