Ons familieportret van By Joëlle

Op Instagram zag ik het voorbij komen. Een illustratie die je kunt laten maken van je eigen gezin. Vanaf het eerste moment was ik verliefd. Dit wil ik! En Joëlle maakte dat voor ons!

Ik zal eerst Joëlle aan jullie voorstellen:

bj1

‘Hey! Mijn naam is Joëlle en ik ben de eigenaresse van byjoelle.nl. Je zou mij kunnen omschrijven als een enorme chaoot, welke gek is op handgeschreven lijstjes. Het bijhouden van moleskine notitieboekjes waarin alles door elkaar staat maar waar ik alles met mijn ogen dicht kan vinden. Ik ben een echte huismus en blijf graag op de achtergrond. Je snapt dus dat een eigen bedrijf opstarten een enorme stap voor mij is geweest. Maar let’s do this!’

Het begon allemaal op de middelbare school. Tijdens een van de lessen Economie in de tijd van Bush pakte ik mijn potlood en tekende ik een kleine illustratie van wat de leraar vertelde. Daar startte ook de aanvragen van klasgenootjes. Het daarop volgende jaar werd ik vaak gevraagd om tijdens de lessen vormgeving mee te helpen met het voorbereiden van de lessen en opdrachten op te zetten. Ik sloot de eerste jaren vormgeving af met 10’en.
Inmiddels zijn we ruim 14 jaar verder en heb ik voor heel veel mensen logo’s mogen ontwerpen. Maar ook geboortekaartjes, verhuiskaarten, kerstkaarten etc. Allemaal digitaal. Tot ik in aanraking kwam met het beste van twee werelden. Het handtekenen in het digitale tijdperk. Inmiddels heb ik mijzelf dan ook een prachtige rosegouden iPad pro en een Apple pencil cadeau gedaan en mijn oude besje (iPad mini) in het archief gelegd. Sinds de opening van mijn webshop 1 november 2017 heb ik al ontelbaar veel mensen blij mogen maken met een portret. Al deze mensen helpen mij iedere dag meer te groeien en mijn droom groot te maken.’

Ons familie portret

Ik mailde Joëlle wat foto’s van ons gezin en mocht zelfs aangeven wat onze lievelingsoutfits zijn. Zo heb ik mijn gestreepte jurkje graag aan. En Thiago loopt op zijn gele Bergstein laarsjes. Zelfs onze hond Baco en Kees konijn mochten erbij. Super leuk want zo is ons gezin toch wel echt compleet.

gezin portret

Bijzonder he? Ik herken ons er allemaal in. En ook Sophia is er weg van. Ze benoemt steeds wie er allemaal op staan en kijkt er heel lang en geconcentreerd naar. Ik heb dan ook besloten dat ik hem groot ga laten afdrukken en mooi ingelijst een plekje ga geven in onze woonkamer.

Maar je kunt ook voor andere dingen terecht bij Joëlle. Ze houd zelf onwijs van stationery en verkoopt dan ook de leukste artikelen. Kaarten, posters, cadeauzakjes en zelfs kalenders en weekplanner verkoopt ze. De allereerste collectie van By Joëlle is uitgekomen in December 2017. Nog maar net dus en zeker een bezoekje op de website waard.

Wil jij ook blij worden gemaakt met een eigen portret? Je kunt kiezen uit veel verschillende soorten & maten. Neem eens een kijkje op haar website. Of stuur haar eens een berichtje om samen tot een mooi product te komen. En volg je haar ook al op Instagram? Nee? Echt even doen!

Ik ben benieuwd, wat vinden jullie van ons familie portret?

Liefs Sanne

Een gedachte over “Ons familieportret van By Joëlle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s