Favoriet speelgoed

De titel zegt natuurlijk al genoeg. In dit blog ga ik laten zien wat het favoriete speelgoed is van Hailey. Ze kan zo ontzettend leuk spelen, echt heerlijk om naar te kijken. Uiteraard is dit maar een gedeelte van het speelgoed wat ze heeft, maar daarom houd ik het bij haar duidelijke favorieten. – Nethanja

Houten keuken en keukenaccessoires

Zoals bij vele kinderen is ook hier het Ikea keukentje een van haar favorieten. Wij hebben alle accessoires in het hout omdat ik dit veel mooier en duurzamer vind dan plastic. Een van haar meest favoriete accessoires in het keukentje is het espresso apparaat. Aan de ene kant van dit apparaat kan ze koffie zetten en aan de andere kant is het een display met taartjes en koekjes, dubbel plezier dus.

Espresso aparaat: Sassefras Meisjes Speelgoed
Houten ijsjes: Cute-Rebel
Sticker: Zoeyzo Kids Concept Store
Blender: Eerlijk Speelgoed
Stoeltje en tafeltje: Petite Amélie
Jurkje: Iglo+Indi

Krijtbord

Hailey is een ontzettende creatieve meid. Het liefst wilt ze de hele dag verven, kleien of tekenen. Een perfect cadeau voor kerst was dan ook het 3 in 1 teken- en krijtbord. Aan de ene kant is het een krijtbord en als je het bord omdraait heb je een whiteboard dat tevens magnetisch is. Ook zit er een rol bij met papier dus je kan ook nog eens tekenen op papier. Handig om vast te zetten met de bijgeleverd magneten. Onze creatieveling kan dus flink haar gang gaan.

Tekenbord: Coconeh
Mandje: Roomblush
Jurk: Phil & Phae
Legging: Lille Spendabel

Baby Born

Ze is een duidelijk meisje dus een pop kan natuurlijk niet ontbreken. Voor haar 2e verjaardag heeft ze deze van ons gekregen en sindsdien is de pop niet meer weg te denken. Ook heeft ze een poppenwagen gekregen en een tas met flesje, luier etc. Ze is een echte poppenmama en sinds kort kan ze ook met haar ‘baby’, zoals ze haar pop noemt, twinnen want ze hebben een matching pyjama. Ik vind het zo onwijs schattig. Ook vindt Hailey haar stoffen ballerina pop erg leuk, al gaat haar voorkeur duidelijk uit naar haar ‘baby’.

Pyjama’s: Cute-Rebel
Pop: Baby Born
Poppenwagen: Bandits and Angels
Ballerina: Alimrose Australia

Dokterssetje

We zijn ervan overtuigd, Hailey gaat later dokter worden. Nee grapje natuurlijk, maar ze speelt wel graag doktertje. Ze heeft een dokterssetje en wij zijn dan ook regelmatig de klos, gelukkig zijn we eigenlijk nooit ziek volgens haar. “Nee, niet ziek” zegt ze dan. Ze luistert naar onze hartslag, kijkt in onze oren en meet onze temperatuur. Nu ik zwanger ben moet ook ‘broertje’ geluisterd worden natuurlijk. Wij zijn niet altijd de klos, gelukkig is ook de pop regelmatig het slachtoffer. Ik ben dan persoonlijk niet zo fan van plastic, dus misschien toch eens voor een houten dokterssetje gaan kijken. Hailey vindt het in ieder geval wel helemaal geweldig.

Dokterskoffer: Intertoys
Shirt: Nixnut

Het grootste gedeelte van deze artikelen hebben wij zelf gekocht en een aantal artikelen zijn ons door de merken aangeboden. Dat neemt niet weg dat dit echt allemaal favorieten zijn, en ik het dus niet zeg omdat we ze gekregen hebben. Als Hailey maar lekker kan spelen, dan zijn wij helemaal blij.

Liefs Nethanja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s