Dagje Plopsa Indoor

Een onverwacht dagje vrij en het feit dat we een aantal weken geleden voor een dichte Plopsa stonden (Na bijna 2 uur rijden & door het verkeerd kijken naar de openingstijden) zorgde ervoor dat we ineens besloten nog een poging te wagen.

En zo begon een héle leuke dag. De kindjes wisten pas ’s ochtends dat we die dag naar Plopsa zouden gaan. Sophia is gek van K3 en Thiago is gek op Bumba. Beide van Studio 100 en ook de rest van de Studio 100 figuren zijn hier bekend. Zoals o.a. Mega Mindy, Kabouter Plop, Piet Piraat & Maya de Bij.

Plopsa Indoor Hasselt

Vanuit ons is Plopsa Indoor in Hasselt het dichtst bij. Daar zijn we dan ook geweest. Het fijne aan deze Plopsa is dat bijna alle attracties binnen zijn. De naam ‘Indoor’ zegt het al. Op de regenachtige dag die wij gingen kwam dit alleen maar heel fijn uit. Zo konden we toch een hele middag vullen met alle leuke attracties. Het park telt 25 attracties. Bijna alles is binnen en overdekt. Toch is er ook een stukje buiten. Met een aantal attracties. Wij zijn op een dag gegaan waarop het regende dus zijn niet buiten geweest.

Shows en foto momentjes

Iedere dag is er een Bumba show in het theater. De show speelt op een dag twee keer. Één keer in het Nederlands en één keer in het Frans. Echt een aanrader! Ook zijn er een aantal momenten waarop karakters zoals Maya de Bij en Bumba langskomen zodat je op de foto kunt met ze. Sophia vind dit echt geweldig! Zodra je door de ingang bent staat daar een bord met de tijden van shows en ontmoetingsmomenten.

7P1A1418.jpg

Geschikt voor elke leeftijd?

Sophia is 3,5 jaar oud. Voor haar is Plopsa echt geweldig. Ze herkend bijna alle karakters en mag eigenlijk ook in bijna alle attracties. Thiago is nu 1,5 jaar. Maar ook hij heeft een heerlijke middag gehad. Gespeeld in de grote ballenbak en de Bumba speeltuin. Die overigens echt gemaakt is voor hele kleintjes. Hij is in de draaimolen geweest en in de attractie met de kikkers. Voor beide kindjes dus genoeg attracties waar ze in kunnen. Maar ook voor kindjes die al wat ouder zijn is het een heel leuk park. Zo kreeg ik via Instagram de vraag of dit park ook leuk is voor een jongetje van 9 jaar. Ja, dat denk ik zeker! Er zijn namelijk ook wat attracties speciaal voor wat grotere kindjes.

Praktische informatie

De prijzen gaan per lengte. Voor kindjes onder de 85 cm betaal je niks. Kindjes tussen de 85 cm en 1 meter betalen € 10,99. En voor iedereen boven de 1 meter kost een ticket € 19,99. Om te parkeren betaal je ook nog eens €10. Wij hebben allemaal een Efteling abonnement. En daarmee hebben we korting gehad op de tickets. Vaak heb je zulke kortingen op parken als je ergens een abonnement van hebt. Mijn advies voor je gaat is even online kijken of je tickets met korting kunt scoren! Er is in het park een Studio 100 Restaurant. Hier kun je op zich prima eten. (Voor iets wat hoge prijzen) Maar neem ook vooral zelf wat lekkers mee. Check vooral even goed op de website naar de openingstijden. Die wisselen namelijk nogal.

Hieronder vind je het adres en neem ook een kijkje op de website voor meer uitgebreidere informatie.

Plopsa Indoor Hasselt
Gouverneur Verwilghensingel 70
B-3500 Hasselt                    België

Dit bericht werd trouwens niet gesponsord. (Al mag dat de volgende keer wel hoor Studio 100?) Wij hadden gewoon een heerlijke middag en ik deel graag met jullie zulke leuke plekjes! Wil je de video zien die ik maakte op ons uitje? Neem dan snel een kijkje op mijn Instagram pagina.

Liefs Sanne

 

 

 

 

 

2 gedachtes over “Dagje Plopsa Indoor

  1. Jantine zegt:

    Wij zijn kort na jullie ook geweest! Inderdaad kortingsacties genoeg te vinden via Google. Eén handige tip: neem zelf wat te eten en drinken mee, zoals wij ook gedaan hebben.. Een klein zakje chips was 2,50!
    Inderdaad een erg leuk speelparadijs! Voor onze jongens van 3,5 en 2 jr helemaal leuk!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s