Jouw eigen foto maandelijks thuis ontvangen

We maken ze iedere dag. Onze telefoon staat er vol mee. Ik heb het over foto’s natuurlijk. En waar we vroeger onze foto’s wel moesten afdrukken voordat we ze konden bekijken, willen we het nu nog wel eens vergeten.

Klikkie

Via Instagram (waar anders) kwam ik terecht bij Klikkie. Een bedrijf dat dus snapt dat je gewoonweg vergeet om je mooie foto’s af te laten drukken. Hoewel we tegenwoordig meer foto’s maken dan ooit, vergeten we gewoon om ze te laten afdrukken. En daarom hebben ze iets geniaals bedacht. Een maandelijks abonnement op jouw afgedrukte foto’s. Klikkie print en bezorgd namelijk maandelijks jouw mooiste foto’s bij jouw thuis. Op het mooiste geselecteerde papier. Zo hoef je zelf nergens aan te denken en heb je toch iedere maand weer een stapeltje nieuwe herinneringen in de brievenbus.

Klikkie

Hoe werkt het?

Direct na het afsluiten van jouw abonnement mag je de foto’s selecteren die jij afgedrukt wilt hebben. Dit gaat heel gemakkelijk via de website van Klikkie. Alles wijst eigenlijk zichzelf. Je hebt verschillende formaten. Zo krijg je een XL foto van 15×20. 3 medium foto’s van 10×15. 3 mini foto’s van 10×10 en een fotostrip met 3 foto’s 5×15.

Een Klikkie jaarabonnement kost €94,95. Dan krijg je er een gratis Oneworld fotoboek bij van gerecycled leer. Een maandabonnement kost €7,95 per maand.

Klikkie2

Klikkie1

Huisje vol Liefde testte het voor jullie uit!

Voordat ik jullie hierover wilde vertellen wilde ik natuurlijk wel even met eigen ogen zien hoe dit nou werkt. En of de kwaliteit echt zo is zoals ze beweren. Allereerst vond ik het aanmelden en laten drukken echt super snel en makkelijk geregeld via de website. Ik had ( ja je leest het goed!) één dag later al mijn eigen Klikkie foto’s binnen.

Ik koos ervoor om de XL foto in een mooi lijstje te doen. Het is het familie portret van ByJoelle geworden. De fotostrip bevat mooie foto’s van onze vakantie naar Egypte. En ik hing hem aan de foto mobile van de Hema. De overige foto’s gaan ook vast nog een heel mooi plekje krijgen.

Nou ben ik door mijn werk heel veel bezig met foto’s. Ik heb dan ook echt een liefde voor zulke soort bedrijven als Klikkie. En vooral  nu ik de foto’s zo gemakkelijk en snel heb. En de kwaliteit echt goed is, raad ik graag iedereen dit aan!

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan vooral een kijkje op de webstie van Klikkie. En volg jij ze al op Instagram?

Liefs Sanne

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s