Een week lang PickWick vragen beantwoorden

Eigenlijk ben ik wel een koffie drinker. Maar nu ik aan het afvallen ben beperk ik het koffie drinken wat. Ik drink er namelijk wel graag suiker in. In mijn thee daarin tegen niet. Dus probeer ik nu wat vaker thee te drinken.

Is het je al opgevallen? De zakjes van PickWick thee hebben op hun label een vraag. Gekke, leuke, grappige en soms serieuze vragen. Ik maakte een week lang foto’s van alle zakjes die ik gebruikte. Tijd om ze eens te beantwoorden.

7P1A0593

Hoe ziet jouw ochtend ritueel eruit?

Ik ben één van de gelukkige die eigenlijk nooit een wekker hoef te zetten. (Behalve op de 40 bruiloften die ik heb dit jaar, maar dat terzijde) Mijn kinderen zijn dus mijn wekker. En soms is dat fijn en soms niet. Dat ligt uiteraard aan het tijdstip. We kijken nog even in het grote bed naar Netflix. Terwijl mijn ogen soms nog even dichtvallen. Een fijn moment vind ik. Dan gaan we naar beneden en eten we ons ontbijtje. En ik drink koffie. Altijd. Iedere ochtend. Noodzakelijk omdat de nachten soms nog erg kort zijn.

7P1A0594

Hoe denk je dat een schrijver jou zou beschrijven in een roman?

Waarschijnlijk als een drukke, dromerige, chaotische, hardwerkende, spontane, zelfstandige, liefhebbende moeder. Zo iets. Ongeveer.

7P1A1257

Wat zou je doen wanneer je wakker werd en alles mogelijk zou zijn?

Ik zou de dag beginnen met een chocolade unicorn ijsje. En dat terwijl ik kilo’s afval. Gaan shoppen met mijn kleine prinses en echt alles kopen wat we leuk vinden. En wat we niet leuk vinden. Ik zou een scheetje laten dat ruikt naar verse bloementjes. Met mijn kleine ventje genieten van een heerlijke roze met gouden spikkels milkshake mét glitter nutella donut. De schoonmaakster die ondertussen ons hele huis heeft schoongemaakt overladen met de dingen die we gekocht hebben en niet leuk vonden. We zouden met de hele familie gaan uit eten. Sushi. Terwijl dat leuke Mariachi bandje, dat op onze bruiloft speelde, ons op de achtergrond voorziet van muziek. En ik loop in mijn trouwjurk. Heel de dag. Omdat het kan.

7P1A1408

Wat heb je altijd al willen leren?

Hier moest ik even over nadenken. Als klein meisje wilde ik altijd in Musicals spelen. Toen ik wat ouder werd én realistischer, zag ik in dat dit niet iets voor mij was. Ik wist niet goed wat ik wilde. Maar dat het iets voor mezelf moest zijn dat is wel altijd een droom geweest. Wat zou ik nu nog willen leren? Een aantal leuke technieken op fotografie gebied. Het gat in mijn hand dichten. Mijn angst voor de tandarts en naalden overwinnen. En het algoritme op Instagram begrijpen. Dat dus.

7P1A1297

Met wie zou je een dag willen ruilen?

Ik zou wel een dag willen ruilen met mijzelf. Maar dan als de Sanne van 9 a 10 jaar oud. Nog een keer lekker onbezonnen spelen, naar school gaan, geen zorgen hebben behalve wat je nu weer op je brood mee krijgt. Ja dat lijkt me wel wat.

7P1A1299

Wat zou je als eerste doen wanneer je de loterij zou winnen?

Een heel mooi huis kopen. Wat groter dan we nu hebben. Dit is een grote wens maar door wat hobbels op de weg duurt dit iets langer als dat we gehoopt hadden. Zouden we de loterij winnen dan zou ik deze week nog een nieuw huis kopen! Of zelf ontwerpen en laten bouwen. De wens voor een derde kindje is heel erg groot. Maar doordat we eigenlijk eerst willen verhuizen stellen we die wens uit. Met een groter huis zou dus meer dan één wens in vervulling gaan.

7P1A1438.jpg

Lukt het jou om een dag je telefoon uit te laten?

Ik denk dat het met best zou lukken. Alleen weet ik niet of ik er heel vrolijk van wordt. Niet alleen omdat ik graag even rondkijk op Instagram. Maar ook omdat ik met mijn klanten vaak contact heb via de mail etc. En die beantwoord ik dan vaak op mijn telefoon. Zou ik een dag mijn telefoon uit laten en ik zet hem weer aan, dan explodeert hij met gemiste gesprekken, mails, berichtjes en andere dingen denk ik.

7P1A1439

Heb je iemand ontmoet dit jaar die jouw leven heeft veranderd?

Dit jaar… phhoee.. Ik heb veel mooie mensen ontmoet. Maar iemand die mijn leven echt veranderd heeft? Nee dat denk ik niet. Je kiest zelf welk pad je gaat. Je bent zelf voor een deel verantwoordelijk voor je eigen geluk. Het is fijn en bijzonder als je iemand tegen komt die je leven in positieve zin kan veranderen. Maar nog mooier is als die gene jij zelf bent! Ik heb vorig jaar mijn eigen leven veranderd. Door voor mezelf te beginnen. Een hele stap maar het beste dat ik ooit heb gedaan.

Wat een vragen he? Ik heb overal eerlijk antwoord op gegeven en hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. Aangezien ik nog wel even door ga met thee drinken, ben ik benieuwd: Over een tijdje weer wat vragen beantwoorden of vonden jullie het zo wel goed? Let me know!

Liefs Sanne

 

3 gedachtes over “Een week lang PickWick vragen beantwoorden

  1. Shanty zegt:

    Wat leuk om te lezen! En hele eerlijke maar leuke en oprechte antwoorden! Ik zie je via Instagram en ik vind je een hele vrolijke, positieve vrouw! En je lijkt me een hele gezellige, leuke moeder! Ben benieuwd naar de volgende vragen! En het valt me mee wat je doet als je de loterij wint hahahah! Groetjes

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s