Project Big boys room

Hoewel Aiden’s kamertje nog steeds mijn favoriete plekje in huis was, vond ik het toch tijd voor verandering. Een aantal weken geleden kochten wij al een nieuwe kledingkast maar nu werd de rest van de kamer aangepakt. Daarom neem ik jullie vandaag mee voor een kijkje in de nieuwe grote jongens kamer. – Mandy

Ik ben echt iemand met extreme verander drang, ik schuif regelmatig met meubels en het liefst koop ik elke maand wat nieuws voor in huis. In Aiden’s kamer is dit niet anders. Helaas heb ik geen geldboompje dus de afgelopen twee jaar is het steeds bij kleine veranderingen gebleven. Andere muurstickers, ander kleedje en wat nieuwe accessoires. Maar nu vond ik het tijd voor een grotere make over.

Aiden vind het erg leuk om mee te denken en te helpen dus heb ik hem zoveel mogelijk betrokken bij de keuzes die we hebben gemaakt. Natuurlijk hebben we hem daar wel een beetje in gestuurd want als het aan hem had gelegen was zijn muur nu roze geweest en dat vonden wij toch iets too much.

We zijn samen naar de Karwei gegaan en hebben daar een mooie kleur uitgezocht. Het werd een groen/blauwe kleur van Flexa. (kleurnummer S5010 B90G) Uiteraard heeft onze kleine klusheld zelf ook geholpen met verven en behangen dus dat was dikke pret!

Op de andere muur hebben we het behang vervangen voor het vliesbehang met grid motief van Graham & Brown (dessin 33-256), ook verkrijgbaar bij Karwei. Dit behang had ik al maanden geleden gezien en kreeg ik maar niet uit m’n hoofd. Door de combinatie van de mooie kleur op de muur en het basic behang straalt zijn kamertje veel rust uit. Ik blijf het fijn vinden om zwart en wit als basis te gebruiken in huis, want op die manier kun je ook met kleine aanpassingen een nieuwe look maken.

ACCESSOIRES

Buiten het kleurtje op de muur wilde ik qua accessoires ook graag iets meer kleur in zijn kamer creëren. Ik vind geel een hele mooie combi met de groen/blauwe kleur op de muur, dus ik zal de komende tijd nog op zoek gaan naar wat meer spulletjes in die kleur.
Ook ben ik nog op zoek naar een nieuw kastje of plankje aan de muur, maar helaas heb ik nog niet kunnen vinden wat ik in mijn hoofd heb. Daarom heb ik voor nu nog maar even het oude plankje terug gehangen.

De Mickey posters vond ik laatst ergens in de sale en ik vind ze zo tof staan! Ook Aiden was helemaal happy toen hij ze zag. De dierenkoppen zag ik bij Loods5 en kon ik niet laten liggen. De leeuw en de zebra vond Aiden het mooist maar er zijn nog veel meer verschillende dieren! En hoe tof zijn die in een stoere jongens of meiden kamer!?

Wij zijn heel erg blij met het eindresultaat! Wat vinden jullie ervan?

Liefs Mandy

IMG_5112

Producten op de foto:

Dierenkoppen: Loods5 / Kleed: Ferm Living / Kledingkast: Woood / Mickey posters: COOEE DESIGN / Schooltafeltje en stoeltje: rommelmarkt / Opbergmand: Sissy Boy / Speelgoed slang: Ikea / Trolley: Ikea / Rugtas: Mini Rodini / Houten slinger: Wonen voor jou / Draadmand: Action / Banner: Winkeltje van Anne

Een gedachte over “Project Big boys room

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s