De bloggers tag

De wat? De bloggers tag! Miriam Hart van ‘Een goed verhaal‘ heeft hem in het leven groepen. Een leuke lijst met vragen speciaal voor bloggers. En door Sonja van ‘twINSTYLEblog‘ werd ik getagd. Vandaag deel ik dus heel openhartig met jullie mijn antwoorden op de bloggers tag.

De bloggers tag vragen

Wat is de naam van je blog en waar blog je over?

De naam van mijn blog is ‘Huisje vol Liefde’. En eigenlijk spreekt die naam wel voor zich. Ik blog vooral over het moederschap, huis-tuin-en-keuken items, leuke uitstapjes (met kinderen) en ik deel persoonlijke verhalen. Een echt mama-lifestyle blog.

Collage 2018-01-16 10_19_26

Wanneer verscheen je eerste blogpost?

Op 12 November 2015. Ruim drie jaar geleden alweer. Het was een blog waarin in mezelf voorstelde. Als ik de eerste blogjes nu terug lees moet ik stiekem wel lachen. Wat ben ik inmiddels gegroeid. En wat zijn mijn blogjes leuker geworden!!

Waarom ben je begonnen met bloggen?

Toen ik vier jaar geleden mijn Instagram pagina aan maakte had ik nooit verwacht dat Instagram nu zo’n belangrijk iets voor me zou worden. Ik deelde steeds meer en het aantal volgers begon te groeien. Ik wilde er op een bepaald punt nog meer uit halen en ik hou van schrijven. Één plus één is twee en een eigen blog werd geboren. Mijn Instagram pagina heette toen al Huisje vol Liefde en zo was ook de naam voor mijn blog makkelijk gekozen! Nog steeds ben ik heel erg blij met de naam en met het feit dat ik ben gaan bloggen.

Wat is het leukst dat je hebt meegemaakt dankzij je blog?

Naast de mooie producten die ik ontvang mogen we ook uitstapjes doen voor mijn blog. Stiekem vind ik dat het leukste. Omdat we samen met ons gezin nieuwe herinneringen maken en ik mijn volgers daar weer in mee kan nemen. Daarnaast vind ik het heel leuk dat ik mede mama-bloggers heb leren kennen. We zitten toch een beetje in hetzelfde wereldje en zo is Kelly van Kelly Caressse inmiddels een vriendin geworden!

7P1A6117.jpg

Wat was jouw leukste samenwerking tot nu toe?

Pfoee, dat zijn er zoveel. Het leukste vind ik de samenwerkingen van de producten die me achteraf hebben verrast en die we nu dagelijks gebruiken. Zo heb ik samengewerkt met Stokke via Prenatal. 2 complete Stokke Steps kinderstoelen mocht ik ontvangen. Die gebruiken we nu nog steeds iedere dag. Als je deze vraag aan mijn kinderen zou stellen dan zouden ze zeggen de ballenbak van Misioo. Daar wordt ook iedere dag heel veel mee gespeeld.

Welke tips kun je andere bloggers geven?

Bloggen is zoveel meer dan alleen maar producten ontvangen en een leuk stukje schrijven. Er gaat ook echt veel meer tijd in zitten dan je van te voren zou denken. Wil je een eigen blog starten? Vraag jezelf dan af wat je wilt brengen. Wat zouden andere leuk vinden om te lezen op jouw pagina? En blijf bij jezelf. Maak je pagina persoonlijk en herkenbaar voor andere moeders. Gebruik een tikkeltje humor en gebruik goede foto’s.

Welke kanalen gebruik je om jouw blogposts te promoten?

Vooral toch wel op Instagram. Maar ook via Facebook is Huisje vol Liefde te vinden. (Je volgt me hier.) Op beide pagina’s promoot ik de blogs soms. Verder zorg ik dat ik goed te vinden ben via google door de juist SEO toe te passen. Ongeveer 50% van mijn volgers komt via Instagram. Ruim 35% via Google en de rest via Facebook. En sinds kort gebruik ik Vero. Het voordeel van Vero ten opzichten van Instagram is dat je daar heel makkelijk de links van nieuwe blogjes kunt delen. Volgen jullie me daar ook al? Je volgt me daar onder de naam: Huisje vol Liefde.

IG

Welke bloggers events bezoek je?

Soms krijg ik leuke uitnodigingen van bloggers events. Niet naar allemaal ga ik. Simpelweg omdat het niet altijd haalbaar is met twee jonge kinderen en een eigen bedrijf. Het zijn vaak wel events die passen binnen Huisje vol Liefde. Denk aan Stokke, de Negenmaandenbeurs of lanceringen van nieuwe kleding collecties etc.

Aan wie geef jij de bloggers tag door?

Meisje Eigenwijsje

Liefs Sanne

7P1A4580

7P1A1044

7P1A8563

Alicia van Stuijvenberg Fotografie_3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s