Eerste keer bowlen

Vandaag deel ik weer een leuk uitstapje met jullie, want wij gingen afgelopen week voor het eerst met Aiden bowlen. Benieuwd hoe het ging en wie er heeft gewonnen? Lees dan snel verder. – Mandy

Samen bowlen

Nu Aiden wat ouder is vind ik het wel leuk om wat andere activiteiten met hem te ondernemen. Alle binnenspeeltuinen hebben we nu wel gezien dus het was tijd voor iets anders. Bowlen! Aiden reageerde gelijk enthousiast toen ik het hem voorstelde en dus gingen we!

min

Superfun

Op 10 minuten rijden van ons huis in Amersfoort ligt het indoor activiteitencentrum Superfun. Hier kun je behalve bowlen onder andere ook spelen in het speelparadijs, laser gamen, midgetgolfen of trampoline springen in de superjump hal. Voor elk wat wils dus en voor iedere leeftijd is er wel iets te doen. Superfun is op alle dagen geopend behalve op Maandag. Naast de activiteiten die er te doen zijn kun je er ook heerlijk eten in het grill restaurant. Zo combineer je een leuke activiteit met een heerlijk diner

Bowling schoenen

Zodra we binnenkwamen vond Aiden het al te gek. Hij wist niet hoe snel hij zijn schoenen moest inwisselen voor echte bowling schoenen. Eenmaal de schoenen aan gingen we naar de baan.

Duidelijke winnaar

Van te voren kun je aangeven bij welke namen je wilt dat de bumper omhoog komt zodat de bal niet steeds in de goot beland. Helaas mocht dat alleen bij Aiden en moesten wij het echt op eigen kracht doen. Ook is er voor de jongere kinderen een speciaal draakje waar hij zijn bowlingbal mooi vanaf kon laten glijden. Aiden vond het geweldig en rolde bijna alle kegels om. Hij deed het een stuk beter als ons want na een uur spelen was hij de overduidelijke winnaar van de twee potjes die we hadden gespeeld. Hij was super trots en heeft zoveel plezier gehad.

Ben jij wel eens gaan bowlen met je kind(jes) en wat vonden zij ervan?

Liefs Mandy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s