Lekker burgerlijk

Als je me 10 jaar geleden had gevraagd waar ik nu zou staan, had ik zeker niet gezegd: ‘Dan heb ik 2 kinderen en ben ik getrouwd met mijn jeugdliefde. Ik heb dan al ruim 5 jaar een koophuis en oh ja, ook nog een hond en een eigen bedrijf.’ Nee, dat had ik zeker niet gezegd. Toch is het zo.

Lekker burgerlijk. Ik hou er stiekem wel van. Ik ben eigenlijk gewoon dood normaal. Draai wasjes, stop sommige dingen in de droger en hang sommige dingen op. Heb gekleurde wasknijpers en zoek voor één kledingstuk dezelfde twee hangers uit. Oké, dat is misschien een raar trekje.

7P1A0170.jpg

Toch ben ik eigenlijk heel burgerlijk. Dat ik veel volgers heb op Instagram of lunch met Fred van Leer betekent niet dat ik meer ben dan ieder ander van jullie. Ik poep ook gewoon he. Eigenlijk ben ik een doodnormaal iemand. Maar kijken er toevallig wel veel mensen mee in mijn doodnormale leven.

7P1A0129

Huisje, boompje, beestje. Geen rare dingen. We hebben beide een eigen bedrijf dat allebei goed loopt. Daarnaast heb ik ook nog dit blog. Mijn Instagram pagina en nog steeds heb ik veel tijd over voor de kindjes. Ik deel veel mooie plaatjes op mijn Instagram. Maar kies er bewust voor om in mijn Stories jullie echt alles te laten zien. Ook de troep en rotzooi in huis. Of de wallen op mijn makeup-loos gezicht.

Ik word wel eens herkend. Of Sophia. Dat gebeurde dus laatst nog. ‘Hé jij bent toch Sophia van Huisje vol Liefde?’ Super leuk! En toch ook een tikkeltje gek hoor. Ik ben me heel bewust van de dingen die ik deel maar het blijft toch bijzonder dat mensen ons echt volgen.

Nou vraag ik me de laatste tijd af he. (Vooral omdat er al zoveel van zijn. En wat zouden wij hieraan toe kunnen voegen.) Maar, zouden jullie het leuk vinden als ik erbij ga vloggen? En zo ja, wat zijn nou de dingen die jullie willen zien?

Lekker burgerlijk blogje ook he. Bijna saai zelfs. Heerlijk.

Dat lunchen met Fred van Leer is niet waar trouwens. Ach dat hadden jullie vast zelf al bedacht.

Liefs Sanne

10 gedachtes over “Lekker burgerlijk

 1. Danaë zegt:

  Ik ben meer het persoon van een blog lezen, daar houd ik van. Kijk geen een vlog. Al moet ik zeggen, mijn dochter wel dus mocht Sophia ooit gaan vloggen… succes met de keuze die je maakt. In je hart heb je hem ongetwijfeld al gemaakt…

  Like

 2. Anita zegt:

  Hi Sanne, heel eerlijk weet ik niet waar iedereen te tijd vandaan haalt om vlogs te kijken 🤣 Voor mij hoeft het dus niet persé, blogs zijn wat sneller, makkelijker. En daarnaast is IG / stories al een mooie middenweg 👌🏼 Maar doe vooral waar je zelf achter staat! 😘

  Like

 3. Sanne zegt:

  Ooh heerlijk dat trekje met die wasknijpers, dit heb ik ook!! Voor sokken, broeken en onderbroeken allemaal een eigen kleur 😂

  En ja bloggen leuk!!! Gewoon het dagelijkse leven. Lijkt me heel leuk om te volgen

  Like

  • Sanne zegt:

   Ooh heerlijk dat trekje met die wasknijpers, dit heb ik ook!! Voor sokken, broeken en onderbroeken allemaal een eigen kleur 😂
   En ja vloggen leuk!!! Gewoon het dagelijkse leven. Lijkt me heel leuk om te volgen

   Like

 4. gedichtvanmeintje zegt:

  Jaa dat zou super leuk zijn
  Vind je op Instagram al zo leuk
  Sophia en Thiago zijn zo leuk ook in de filmpjes

  Vloggen over je leven als mama en je werk dingen met de kindjes

  Liefs

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s