Vervolg op de PickWick vragen

Een tijdje terug plaatste ik een blog waarin ik een week lang PickWick vragen beantwoorde. Dit blogje is zo leuk ontvangen en ik heb zoveel reactie gekregen dat ik besloot er een week thee leuten aan vast te plakken. Je zou verwachten dat de vragen wel een keer op zijn maar man o man wat een bijzondere vragen hebben ze aan die zakjes hangen. Degene die dát verzonnen heeft verdiend een bonus. En een goed glas wijn.

7P1A3048

Wat is jouw kostbaarste bezit?

Hoe cliché en zoetsappig. Maar dat ik toch echt mijn gezin en op de tweede plek onze gezondheid. Saai antwoord. Ik weet het. Maar toch is dit echt mijn kostbaarste bezit.

7P1A3332

Op welke manier rust jij het best uit?

Na een fles wijn, met oordoppen in, 12 uur lang slapend in mijn bed. HA. Dat gebeurt dus nooit. Dat snap je zelf ook wel. Die fles wijn wil nog wel eens voorkomen. Maar oordoppen gebruik ik niet. Want stel dat ik nachtbraker één niet hoor als ze moet plassen. Of nachtbraker twee als hij weer even dorst heeft. Nee, dat is geen optie. En 12 uur lang slapen is al zo lang geleden dat ik me niet eens meer kan herinneren wanneer dit voor het laatst voor kwam. Gelukkig is er koffie.

7P1A7014

Wat eet je het liefst op je boterham?

Ja jongens, ik ben een oer-Hollandse Brabander. Doe mij maar gewoon een boterham met kaas. Ik lust wel meer hoor. Maar heb dan toch het liefst hartig. Of filet americain. Maar dat wil ik meestal alleen als ik zwanger ben en dus niet mag.

7P1A7015.jpg

Zou je liever aan de zee wonen of in de bergen?

Hier hoef ik echt niet lang over na te denken. Absoluut aan de zee. Hoe heerlijk is het als je op mooie dagen gewoon even lekker naar het strand kan gaan. Voor ons is het strand toch al snel 1,5 uur rijden. En op mooie dagen, (lees: als heel Nederland naar het strand wil) heb ik de file daar nog niet eens bijgerekend. Voor ons is het strand dus een uitstapje wat we maar één keer per jaar doen. Maar ach, daarin tegen wonen we wel weer naast de Efteling. En wat betreft die bergen. Ik krijg al last van mijn oren van de enorme bergen in Limburg. Nee, mij zou je niet gelukkig maken in de bergen. Misschien voor één week ofzo. Met wijn.

7P1A7016

Welke taal zou je graag willen spreken?

Spaans! Omdat Spaans toch ook een wereld taal is en in zoveel landen gesproken wordt. En het klinkt ook gewoon heel lekker. ‘Dos cervezas por favor.’ Dat lukt dan wel aardig. En daar kom je eigenlijk ook al best ver mee. Maar echt een gesprek kunnen aangaan in het Spaans lijkt me wel tof. Geeft net iets meer diepgang dan alleen om twee biertjes vragen. Wie weet is dit nog wel een bucketlist ding dat ik ooit ga doen!

7P1A7017

Zou je liever heel muzikaal zijn of goed kunnen schrijven?

Ik weet oprecht niet of ik gelukkig zou worden van heel muzikaal zijn, vaak optreden en alles wat daarbij hoort. Ik zou dus gaan voor goed kunnen schrijven. Lijkt me wel weer handig als je een eigen blog hebt. Ik zou wel graag iets beter kunnen zingen zodat Sophia me niet steeds vraagt te stoppen als ik in de auto een concert geef.

7P1A7019

Wat is jouw favoriete drankje?

Dan ga ik voor de wijn. Behalve in de ochtend. Dan kies ik toch voor koffie. En na de koffie gaan we over op de wijn. Het is tenslotte vast al ergens 5 uur.

7P1A7020

Van welke kleine dingen geniet jij het meest?

Ik ben sowieso wel iemand die kan genieten van kleine dingen. Een lief onverwacht berichtje. Een dikke knuffel met z’n vieren. Of een lief briefje dat klaar ligt op het aanrecht als ik wakker wordt om een bruiloft te fotograferen. Ik geniet van zulke dingen. Van een wandeling in het zonnetje. Van een goede wijn. Zoals je ziet geniet ik eigenlijk niet eens het meest van materialistische dingen. Tuurlijk geniet ik net zoals iedere vrouw van een mooi nieuw paar schoenen. Maar dat valt in het niets met de mooie momenten en lieve knuffels samen.

Dat waren weer een aantal beantwoorde vragen. Sommige mag je best met een korreltje zout nemen. Ondertussen drink ik weer een mok met thee leeg en pies me eigen een ongeluk. Maar hé, je moet wat om leuke blogs te leveren.

Liefs Sanne

En ohja, deze blogs worden niet gesponsord door PickWick of Blond Amsterdam. Maar mochten jullie willen sponsoren dan is dat altijd welkom 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s