Mama modus uit

Vandaag een blogje dat niet over Aiden of het gezinsleven gaat. Het “normale” leven staat namelijk hoe je het ook went of keert als moeder in het teken van je kind(eren). Maar af en toe wil ik ook even stil staan bij wie ik nog meer ben behalve alleen maar mama. Begrijp me niet verkeerd, mama zijn is hartstikke leuk, maar af en toe heb ik even wat tijd voor mezelf nodig, zonder man en kind. Ik ga regelmatig op stap met vriendinnen zonder kind maar één keer per jaar probeer ik er echt even tussen uit te gaan. – Mandy

GIRLS TRIP.

Al voor dat Aiden er was ging ik minimaal één keer per jaar weg met mijn lieve vriendinnetje Laura en tijdens mijn zwangerschap hebben we elkaar beloofd dat we dit zouden blijven doen. Ik word namelijk geen slechtere moeder door af en toe gewoon eens voor mezelf te kiezen. Ik word er denk ik juist een leuker moeder door. Wat meer ontspannen. De afgelopen jaren hebben we onwijs leuke tripjes gedaan samen. We zijn zelfs een keer een week naar Turkije geweest en een lang weekend naar Budapest.

Heerlijk vind ik dat, gewoon even girltalk en geen mama dingen aan m’n hoofd. Gezellig uit eten, shoppen en heeeeel veel kletsen en lachen.

PRINSESJE SPELEN.

Ik denk dat bijna ieder meisje vroeger wel eens prinsesje heeft gespeeld, maar wij doen dat zo af en toe nog. Niet echt natuurlijk, maar wij zijn altijd op zoek naar mooie kastelen waarin we kunnen overnachten. Waarom? Geen idee precies, maar het heeft iets sprookjesachtig en het geeft je echt even het gevoel dat je er helemaal tussen uit bent. We hebben al een aantal prachtige kastelen gezien maar het kasteel dat we een aantal weken geleden hebben bezocht was wel heel bijzonder.

AANRADER.

Dit jaar hebben wij namelijk twee dagen doorgebracht bij Kasteel Sterkenburg in Driebergen-Rijsenburg, vlakbij Utrecht. Het is een prachtig stuk land en de werknemers zijn ontzettend gastvrij.

De kamers zijn prachtig, alsof je zo een sprookjesboek binnen loopt. In elk hoekje is wel wat te ontdekken. Via de torentrap kom je uit op het dak van het kasteel waarbij je een geweldig uiticht hebt over de omgeving. Joris, één van de werknemers van Kasteel Sterkenburg heeft ons een rondleiding gegeven door het kasteel en ons leuke tips gegeven om in de buurt erop uit te kunnen gaan.

Rondom het kasteel ligt nog een groot stuk land waar je even fijn kunt wandelen. Via de weilanden kom je bij de “buurvrouw” die heerlijke zelfgemaakte sapjes en vers gemaakte kruidkoek verkoopt. Je kunt daar in de tuin op je gemakje genieten van de rust en de lekkernijen.

Dus ben je zoek naar een mooie plek om te overnachten met vriendinnen of op zoek naar een romantisch weekendje weg, dan is dit echt een aanrader!

Ga jij nog wel eens een paar dagen weg van huis om even de mama modus uit te zetten of heb je daar geen behoefte aan? Laat het me weten in een reactie onder de blog of in de comments op social media.

Liefs Mandy

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s