Hoe hou je je huis schoon met hond en kinderen?

Een hond, twee kinderen, vele koekkruimels en een stofzuiger die het zo slecht deed dat hij met plakband aan elkaar hing en nóg steeds niet wist of hij moest zuigen of blazen. Daar moest verandering in komen. En aangezien ik de hond en kinderen graag hou, en de koekkruimels maar voor lief neem, moest er een nieuwe stofzuiger komen. Black + Decker was het daar gelukkig mee eens en dus mochten wij de 2 in 1 smart tech PET steelstofzuiger met uitneembare kruimeldief van Black + Decker reviewen!

Ik heb dus al jaren een kruimeldief van Black + Decker. Deze doet precies wat hij moet doen. Heb er zelfs een keer de hele keuken mee gestofzuigt toen de frustratie van de kapotte-met-plakband-aan-elkaar-hangende stofzuiger me te veel werd. Nee echt. Die kruimeldief doet z’n ding. Maar ik wist dus oprecht nog niet dat ze van Black + Decker ook gewoon stofzuigers verkopen!

7P1A2048

Een kind kan de was doen. Uhh stofzuigen dus.

Geschenk uit de hemel.

Ja jongens. Dit ding kwam als een geschenk uit de hemel. Want hoe hou je je huis schoon met een hond en kinderen? Mijn oude stofzuiger (ik noem geen namen maar het was een concurent) hing dus echt met plakband aan elkaar. Daarmee hield ik het niet echt schoon dus. Ik stofzuigde steeds minder. Gewoon omdat het voor me gevoel toch niks opleverde. En nu, nu pak ik hem dus iedere dag! Ik zal je precies vertellen waarom:

  • Deze stofzuiger heeft dus geen snoer. Geen gedoe met een stukje net niet redden of steeds die stekker wisselen in een ander stopcontact. Nope. Je danst dus met dit ding zo heel je kamer rond.
  • En dansen kun je. Hij is namelijk helemaal niet zwaar. Twee en een halve kilo om precies te zijn. En hij draait zo makkelijk. Je kunt dus echt de tango dansen met dit ding. Tadaatadaadaa…
  • Hij verhoogt automatisch de zuigkracht bij overgang van harde vloeren naar tapijt.
  • Er zit een gemotoriseerde borstel voor dieren haren in. Wat handig is aangezien wij een Rottweiler hebben van 60 kilo met véél haar. Deze borstel doet dus inderdaad wat hij moet doen. Alle vastzittende hondenharen worden zo uit het tapijt gezogen.
  • Hij is paars. Paars is leuk!
  • De ingebouwde filter heeft een frisse katoengeur. Zo worden geurtjes geneutraliseerd. En ook al ruik je er na een paar uur niet veel meer van. Toch ruikt het heerlijk tijdens het stofzuigen!
  • Voor de kleine dingen klik je heel makkelijk de kruimeldief uit de stofzuiger. En uit deze kruimeldief kun je weer het filter halen en zo de stofzuiger legen. Wij proberen dit na iedere stofzuigbeurt te doen. Maar zo slim als hij zelf is geeft hij het ook zelf aan als de filter verstopt zit.

‘I want to break free.’

De stofzuiger heeft een indicator waarop is af te lezen hoe lang de batterij nog heeft. En hij gaat ongeveer 25 minuten mee. Lijkt best wel kort. Vond ik ook. Maar omdat het stofzuigen nu zo’n stuk sneller gaat heb ik nog geen één keer meegemaakt dat hij leeg is voordat ik klaar ben.

Heb ik je nu net zo enthousiast gemaakt als ik zelf ben? En wil je meer lezen over deze steelstofzuiger of over de andere producten uit deze lijn? Dat kan hier op de website van Black + Decker.

Liefs (een-vrolijk-stofzuigende) Sanne

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Black + Decker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s