Ernst en Bobbie Vakantieshow

Veel grapjes, bekende liedjes en een stukje nostalgie voor mama. Dat was de Vakantieshow van Ernst en Bobbie. Wij gingen erheen met een actie van Jumbo en je leest hier hoe dat was!

 Wie zijn Ernst en Bobbie?

Eigenlijk ga ik er stiekem vanuit dat iedereen ze al wel kent. Ernst en Bobbie zijn namelijk al vanaf 1998 op tv te zien met hun grappige series. Ze hebben inmiddels ook al vele shows gedaan en nu spelen ze in de theaters met de Vakantieshow.

Om maar gelijk eerlijk te zijn moet ik bekennen dat ik als meisje van ongeveer een jaar of 10 ook samen met mijn broertje en ouders naar een Ernst en Bobbie show ben gegaan. Het was voor mij dus echt weer een stukje nostalgie om nu te gaan met mijn eigen dochter!

Chips of M&M’s?

Al weken sparen we stickers bij onze boodschappen bij de Jumbo. Je kunt er namelijk gratis mee naar de Ernst en Bobbie show als je kaart vol is! En aangezien Sophia theater show’s heel leuk vind (en wij stiekem ook) hebben we natuurlijk fanatiek gespaard. En niet alleen wij maar ook beide Oma’s spaarde mee. Uiteindelijk hadden we genoeg kaarten om te gaan. En zelfs Oma kon mee.

Bij aankomst halen we nog even iets lekkers. Sophia twijfelt tussen chips of de M&M’s. Ze kiest toch de chips en we kunnen de zaal in. We zitten op leuke plekken en Sophia kan het goed zien.

7P1A0677

De show begint gelijk goed met het openingslied van Ernst en Bobbie. Voor Sophia herkenbaar dus ze zit er gelijk in. In het verhaal gaan Ernst en Bobbie naar de camping.  Maar de weg er naar toe bezorgd ze veel avonturen.

Er is één stukje in de show waarop Ernst buigt na een liedje. Als Bobbie vraagt hem dat nog een keer te doen en Ernst buigt nog een keer, maakt Bobbie een hard scheet geluid. Alle kinderen in de zaal liggen in een deuk. En ook Sophia vond dit het meest geweldige stukje. (tuurlijk) Ze vraag nu ook regelmatig aan Papa of Oma of ze nog even willen buigen en maakt dan een scheet geluid.

Wat vonden wij ervan?

De show is vrolijk en er is heel veel interactie met het publiek. Ze vragen de kinderen mee te doen, te roepen of te klappen. En ze komen meerdere keren de zaal in. Zo blijft het ook voor kleine kinderen heel erg leuk omdat er veel gebeurt. Ik raad aan om vanaf 3 jaar te gaan. We hebben er bewust voor gekozen Thiago (1,5 jaar) niet mee te nemen omdat het voor hem toch wel te lang duurt en hij het toch niet zou begrijpen. Deze show is zeker een aanrader. Hij duurt met pauze 1,5 uur. Maar juist door het vele samenwerken met de kindjes blijft het leuk om naar te kijken. En zelfs deze mama kon stiekem alle liedjes mee zingen.

Ook naar Ernst en Bobbie met Jumbo?

Nu zijn Jumbo vestigingen in Delft, Zeist en Nijmegen aan de beurt voor een leuke actie. Spaar mee bij de Jumbo en kom naar de Ernst en Bobbie Vakantieshow. Bij een bepaald bedrag aan boodschappen krijg je een sticker voor je spaarkaart. En bij een volle spaarkaart ontvang je een toegangskaart voor de Ernst en Bobbie Show.

Liefs Sanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s