Webshoptip: Goodies for the litlle ones

Kinderservies, muurstickers, posters, paperbags en shirts met toffe custom made prints… het is allemaal te vinden in de toffe webshop van Samantha, mama van twee en creatieve duizendpoot. Vandaag deel ik mij enthousiasme met jullie over een hele leuke webshop vol monochrome goodies, lezen jullie mee? – Mandy

 

WIJ ZIJN FAN

Al vanaf dat Oh My Goody haar digitale deuren opende zijn we fan. Op verschillende plekken in huis vind je dan ook spullen uit de webshop terug. De originele muurstickers zijn hier onder andere goed vertegenwoordigd. Maar naast alle zelf ontworpen producten die Samantha verkoopt vind je in de webshop ook nog een uitgebreid aanbod van andere merken. Meubeltjes, speelgoed, behang en mooie monochrome accessoires, je shopt er van alles! Je kunt je dus heerlijk uitleven met al dat moois en je digitale goodybag goed vullen.

 

OVER ‘OH MY GOODY’

Samantha (op de foto):“Oh My Goody® is een droom die al 5 jaar door mijn hoofd spookte en op 1 mei 2016 eindelijk in vervulling is gegaan. De shop is gevuld met goodies for the little ones: baby- en kinderkleding, kinderkamer accessoires, speelgoed en nog meer toffe items met in de basis altijd de ‘kleuren’ zwart, wit of grijs.”

“Mijn eigen collectie bestaat uit kinderservies, muurstickers, posters, paperbags en shirts met toffe (custom made) prints welke ik speciaal voor jou met de hand bedruk. Inspiratie haal ik uit mijn kindjes Noah en Senna, zij zijn mijn drijfveer en grootste trots! Daarnaast deel ik in de shop mijn favoriete merken zoals Assembli, Jupiduu, Waytoplay en Wobbel. Gaandeweg wordt de collectie uitgebreid met meer van mijn favorieten. I hope you like it!”

 

THE STORY OF MY LIFE

Één van de nieuwste goodies die te vinden is in de webshop is het ‘ the story of my life’ bewaarboek. Een geweldig groot boek waarin je onder andere mijlpalen, uitspraken, tekeningen en foto’s van én voor je kindje bij elkaar kunt houden. Natuurlijk wil je zoveel mogelijk onthouden van de ontwikkelingen van je zoon of dochter en dit boek maakt dat een heel stuk makkelijker. Er is op de ruim 220 pagina’s genoeg ruimte om van alles op te schrijven en te plakken.

En nu hoor ik je denken… alweer zo’n invulboek, er zijn er al zoveel. Geloof me, deze is écht one of a kind! De meeste invulboeken zijn namelijk voor een korte periode gemaakt, maar in dit prachtige boek kun je alle mooie, grappige, en ontroerende herinneringen vanaf het moment dat je zwanger bent tot en met het 12e levensjaar bewaren!  Zo kun je altijd samen met je kindje of alleen alles terug kijken, lezen en opnieuw beleven. Ik ben zo blij met dit boek en Aiden en ik zijn samen al flink aan het invullen geslagen. Het lijkt me zo leuk dit boek aan hem te geven als hij groot is, zodat hij altijd kan terug kijken op zijn jeugd.

 

 

Het boek is er in een Engelse en Nederlandse variant en sinds kort ook in een mama & mama variant. Een heel mooi cadeau voor jezelf en een heel uniek en tof cadeau voor bijvoorbeeld een babyshower of als kraamcadeau.
Je shopt het boek hier!
Oh My Goody is ook te volgen op Instagram en Facebook.

DD8970C9-7E7E-49F0-937F-918810B91391en psssst… met de code ALLABOUTAIDEN krijg je t/m 15 juni 15% korting op het “the story of your life” boek!

Liefs Mandy

Een gedachte over “Webshoptip: Goodies for the litlle ones

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s