Vaderdag cadeautips

Het is weer bijna zover. Nadat de papa’s afgelopen Mei hun best mochten doen om ons te verwennen, is het nu onze beurt om te zorgen voor een leuk Vaderdag cadeau. Ik zocht voor jullie al het een en ander uit en deel vandaag met jullie mijn top 3 leukste Vaderdag cadeau’s!

Instacollage Fotopanelen

Zoals jullie vast weten hou ik erg van mooie fotoproducten. Deze leuke collage op fotopanelen is dan ook een schot in de roos als Vaderdag cadeau. Ik heb gekozen voor 4 verschillende foto’s van papa met de kinderen. De foto’s zijn te bevestigen aan de muur met een magneet en plakstrip. Geen gaatjes boren dus.

De panelen zijn van hoogwaardig staal en zijn te bestellen in de afmetingen 20 x 20 of 15 x 15. Je besteld de Instacollage Fotopanelen hier.


 

Het Bucketlist boek voor vaders

Hoe leuk is dit boek! We zijn al in het bezit van het Bucketlistboek voor koppels. Dat is ook al zo’n leukerd. Toen ik deze dus zag voor vaders wist ik dat ik deze wilde geven! Buiten dat er zo onwijs veel leuke dingen in staan die papa kan gaan doen met de kindjes, is het boek ook gepersonaliseerd. Je kunt vooraf al een aantal pagina’s invullen en ook de namen en foto op de voorkant kun je doorgeven. Zo is het boekje echt voor papa en van de kindjes. Ook binnen in het boekje komen wat foto’s terug. Een echt leuk, persoonlijk Vaderdag cadeau dus! De boeken reeks is geschreven door Elise de Rijck en uitgegeven door LANNOO. Het boek heeft 124 pagina’s en je kunt hem bestellen in een hardcover of een softcover.

Je shopt het Bucketlist boek hier.

7P1A7283


 

Leren armband

Deze is toch ook wel een favorietje hoor. De leren armband speciaal voor papa. De armband is van plantaardig gelooid buffelleer en is eenvoudig in grote aan te passen. Mannen met armbanden vind ik stiekem best stoer. Er is keuze tussen zwart en cognac. De tekst op de armband is volledig zelf te kiezen. Ik koos voor: ‘voor de liefste papa’ Want wij hebben natuurlijk ook de allerliefste papa hier!

Je shopt de armband hier.

Naamloos.png

Heb je al wat ideeën opgedaan? Mooi! En nou snel bestellen, mooi inpakken en voilà. Kunnen wij mama’s er weer een jaar tegenaan. 😉 Zit jou cadeautje hier toch nog niet tussen. Kijk dan zeker even op de website van Your Surprise. Daar staan nog zoveel leuk Vaderdag cadeautips op!

Liefs Sanne

 

 

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Your Surprise.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s