Speelpark Oud Valkeveen

Nu de zomervakantie in aantocht is vond ik het wel leuk om jullie alvast een tip te geven voor een dagje uit. Een betaalbare, voor alle leeftijden en waar je echt een hele dag zoet kan zijn. Lees je mee?  – Mandy

 

Hoewel de meeste uitstapjes met het gezin gelijk een rib uit je lijf zijn is Speelpark Oud Valkeveen echt een ideale locatie voor een heerlijk dagje weg. Na onze eerste bezoek waren we gelijk fan en inmiddels zijn we al een aantal keer geweest. Omdat het park voor ons op nog geen 30 minuten rijden ligt is dit voor ons een fijne plek om met Aiden heen te gaan. Er is zoveel te zien en te doen dat ieder kindje zich hier wel kan vermaken.

Onze ervaring is dat als je vlak na openingstijd binnen komt het nog heerlijk rustig is maar ook later op de dag heb je niet echt last van de drukte. Ook in de weekenden is een bezoek aan het speelpark prima te doen. Omdat het park zo ruim opgezet is hoef over het algemeen nergens echt lang in de rij te staan.

OV-1.png

Wat is er allemaal te doen?

Vlak na binnenkomst vind je de treinhalte. Hier kun je in het boemeltreintje stappen die je het hele park laat zien. Er zijn verschillende attracties te vinden zoals onder andere een draaimolen, reuze zweefmolen, schommelschip, botsauto’s, waterfietsen, mini achtbaan, oldtimer baan en een reuze glijbaan. Maar dat is nog lang niet alles want het park heeft op verschillende plekken prachtige speeltuinen, voor zowel jong als oud, trampolines een ballenbak en springkussens. Ook verzorgd het park verschillende interactieve shows en is er volop gelegenheid om overdekt te spelen in de binnenspeeltuin, het playmobil plein of kun je naar de bioscoop.

En als je dan denkt dat er zo wel genoeg te beleven valt heb je het mis, want aan het eind van het park vind je nog een heerlijk strandje waar je kindje met mooi weer even een frisse “duik” kan nemen.

Aidens favorieten zijn zonder twijfel de mini achtbaan, het schommelschip, de reuze glijbaan en de trampolines. En ook papa en mama kun hier uren plezier beleven kan ik je vertellen 😉

Handig om te weten:

–  Speelpark Oud Valkeveen is te vinden aan de Oud Huizerweg 2 in Naarden.
– Het speelpark is in de zomervakantie geopend van 10.00 tot 18.00. (check de website voor de openingstijden buiten de vakantie)
– De entreeprijs is 10,50 p.p. Voor kinderen onder de 2 is de toegang gratis.
– De entreeprijs in inclusief alle attracties.
– Parkeren is gratis.
– Eigen eten en drinken meenemen is toegestaan maar er zijn op verschillende plekken eet gelegenheden en ook deze prijzen vallen erg mee in vergelijking met andere pret,- of speelparken.

Alvast veel speelplezier!
Liefs Mandy

JbmR4vaS1.png

Een gedachte over “Speelpark Oud Valkeveen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s