Ons Nijntje avontuur

Voor de kinderen een té leuk uitje. En zolang de kinderen genieten, geniet je zelf ook toch? Wij zijn een nachtje naar het ‘Nijntje hotel’ geweest zoals de kinderen het zo mooi noemen. Gecombineerd met een bezoek aan het Nijntje museum. Hoe dit beviel lees je hier.

Stay Okay in Utrecht

Op een mooie zaterdag was het zover. We mochten een nachtje slapen in het ‘Nijntje hotel.’ Eigenlijk de Nijntje kamer van het Stay Okay hotel in Utrecht. Ze hebben daar namelijk één kamer helemaal in het thema Nijntje van Dick Bruna.

De kinderen zijn gek op Nijntje en hadden er dus ook echt zin in. Bij aankomst mochten ze gelijk allebei een cadeautje van Nijntje uitzoeken. Daarna naar de kamer Nijntje thema. En die viel zoals verwacht gelijk in de smaak.

Er is geen tv op de kamer maar wel leuke Nijntje speelgoed items. We hebben in de stad een hapje gegeten en daarna zijn de kindjes lekker gewassen. In pyjama hebben we daarna nog beneden een drankje gedaan in de bar van het Stay Okay hotel. Erg gezellig. En met het Nijntje spelletje dat we uit onze kamer mee hadden genomen hebben we onder genot van een kopje thee, en de kindjes in pyjama nog samen een spelletje gedaan.

Kindjes naar bed. En dan komt wel het lastigste gedeelte. Omdat je samen op één kamer slaapt kun je niet als ouder nog te veel herrie maken. De kindjes boven laten terwijl je zelf beneden wat gaat drinken zou ik ook niet zo snel doen. Dus werd het voor ons een vroeg avondje. Ach, af en toe ook wel lekker!

De Nijntje-kamer is altijd inclusief:

  • spelletjes van Nijntje op de kamer
  • familie-entreekaart voor het Nijntje museum
  • uitgebreid ontbijt op echt Nijntje-servies
  • opgemaakte bedden
  • douche en toilet op de kamer
  • Nijntje-douchegel en -shampoo
  • Nijntje-verrassing voor de kids

7P1A6544.jpg

Nijntje Museum in Utrecht

Zondag hebben we een heerlijk ontbijtje gehad op een tafel gedekt met Nijntje servies. Speciaal klaar gezet voor ons. Daarna was het tijd om uit te checken en naar het Nijntje Museum te gaan. Dit ligt maar op een kleine 10 minuten rijden van het Stay Okay hotel.

Het Nijntje museum is een fantastische plek voor kinderen om alles te ontdekken in de wereld van Nijntje. Ze kunnen er heel veel spelen in Nijntjes huis of in de dierentuin, ze kunnen er kleuren in het knutsel lokaal en nog veel meer. Wij zijn er nu twee keer geweest en vinden het er geweldig. Als we wat dichterbij hadden gewoond waren we zeker vaker gegaan. Voor iedereen dus een aanrader om er minimaal 1 keer heen te gaan.

7P1A6548

Extra informatie

Je boekt de Nijntje kamer bij Stay Okay al vanaf € 129,- per nacht. En de kamer is geschikt voor maximaal 4 personen. Ga je een keer los naar het Nijntje museum. Kijk dan even op de website. Je kunt er kaartjes kopen in verschillende tijdsvlakken en als je je kaartjes online koopt hoef je niet in de rij te staan en heb je meer voordeel.

Aanrader of niet? 

Al met al is dit zeker een aanrader. Bereid je wel voor op een kort nachtje slaap. Of je moet wonder kinderen hebben die perfect slapen. In het Stay Okay hotel is alles goed geregeld. Het Nijntje museum is ook heel leuk voor kindjes. Ze zullen zich hier super goed vermaken. Ben je ook van plan te gaan? Laat me zeker even weten hoe het was!!

Liefs Sanne

Dit blog is tot stand gekomen door een gewonnen winactie van Difrax x Prénatal

4 gedachtes over “Ons Nijntje avontuur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s