Jul & Julia Zomerweken

De hele zomervakantie t/m 31 augustus presenteert Juliana Toren de Jul & Julia Zomerweken! Voor ons weer een reden om naar dit mooie park in Apeldoorn te gaan. We gingen als verassing voor de kindjes en we hadden ze niet blijer kunnen maken.

Jul en Julia zomerweken

Tijden de zomerweken zijn er maar liefst 9 shows per dag. Verspreid over 4 verschillende podiums. En daarnaast zijn er nog meer dan 60 attracties waar je in kunt.

We wilde een aantal shows afgaan maar helaas hadden we op onze uitgekozen zaterdag wat buien. Je weet wel, die zaterdag nadat het donderdag en vrijdag 38 graden was geweest. Bij binnenkomst kregen we een programma boekje waarop alle showtijden terug te vinden waren. Heel handig.

Ondanks de buien hebben we toch een bezoek gebracht aan de Wild West Show en de Julia’s toko show. Beide hele leuk vrolijke shows waarbij de kindjes vol op mee kunnen dansen en zingen.

7P1A2780.jpg

Praktische informatie

Julianatoren is de hele zomervakantie alle dagen geopend van 10 tot 17 uur. Van 28 juli tot en met 19 augustus 2018 is Julianatoren geopend vanaf 9.30 uur. Ook zijn er vier avonden waarop het park extra lang geopend is tot 20 uur. Alle shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen.

Op elke speciale zomeravond is er een speciaal thema:

–  28 juli: Het Wilde Westen
–  4 augustus: Afrika
–  11 augustus: Thailand
–  18 augustus: Mexico

Gaan jullie ook nog een dagje naar de Jul & Julia Zomerweken?

Liefs Sanne

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Juliana Toren.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s