Een heerlijk ontbijtje thuisbezorgd

De dag beginnen met een heerlijk uitgebreid ontbijtje. Mij mag je ervoor wakker maken. Nou ben ik sowieso wel een ontbijtjes liefhebber. Maar van deze ontbijtjes van OntbijtjeThuis.nl begint je dag helemaal goed.

We mochten speciaal voor mijn blog een heerlijk ontbijtje uitkiezen. Ik besloot het als een verassing te houden voor de rest van het gezin. Dus op Zondagochtend toen de bel ging was het voor de rest hier in huis een verrassing wat er kwam.

Een heerlijk ontbijtje dus! Via de website van OntbijtjeThuis.nl kun je zelf kiezen tussen verschillende pakketten. Van héle luxe met champagne tot vegetarische of feest pakketen.

Ik koos voor het heerlijke deluxe pakket. Met heerlijk broodjes, verse jus d’orange, veel verschillende soorten beleg en een lekker gekookt eitje. Ook fruit, filet american en zalm ontbrak niet in onze doos. Voor de kinderen had ik twee kids pakketten besteld. Waar zelfs twee surprise eieren bij hoorden. Je begrijpt waar de kinderen hun ontbijtje mee begonnen. 😉

Je besteld ze heel makkelijk via de website. Het is er heel duidelijk aangegeven en het wijst allemaal zichzelf.

Heb je ook al gezien dat je nog leuke items kunt toevoegen aan je bestelling? Zoals een roos, chocolade, een leuke ballon of champagne! Ik voegde aan onze bestelling een mooie roos toe. En met de zelf doorgegeven tekst bovenop de doos maakte dit de bestelling extra bijzonder!

Het is misschien te duur om ieder weekend te doen. Maar voor speciale dagen zoals je trouwdag of een verjaardag is dit zeker heel erg leuk!!! Ik weet wel wat ik met mijn verjaardag wil ontbijten in de ochtend.

Veel ontbijt plezier!

Liefs Sanne

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met OntbijtjeThuis.nl

Een gedachte over “Een heerlijk ontbijtje thuisbezorgd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s