Bless this mess

Ben je nog op zoek naar een leuke stukje kunst voor aan de muur of ben je gewoon op zoek naar een leuk uitje voor het hele gezin? Lees dan snel even mee, want bij Jacksart in Apeldoorn kun je deze twee dingen combineren! – Mandy

Via Facebook kwam ik op de pagina van Jacksart waar er een oproep werd gedaan voor families die het leuk zouden vinden om zelf een schilderij te maken. Na mijn reactie kreeg ik bijna direct een privé bericht dat we waren uitgenodigd om de workshop te komen doen.

IMG_1192.PNG

Vrijdag 17 augustus was het zover en mochten we met z’n drietjes aan het werk. Zodra je het atelier binnenkomt voel je de positieve energie al. Door de hele ruimte hangen Jacks prachtige kunstwerken en overal, maar dan ook echt overal ligt verf. Onze handen begonnen gelijk te jeuken!

Eerst krijg je een korte uitleg waarbij Jack handige tips geeft om van je eigen schilderij echt een kunstwerkje te maken.

Na de uitleg mochten we zelf aan de slag. Op verschillende plekken staan grote emmers verf en je mag doen wat je wilt. De enige tip die daarbij gegeven wordt is; doe niet te voorzichtig en verf met passie. Heerlijk om even met verf te smijten op zo’n leeg wit doek.

Wij kozen voor een groot roze hart en natuurlijk mocht Aiden de eerste verf op het doek doen. Al snel begon er een mooi kunstwerk te ontstaan… kloddertje geel hier, kloddertje blauw daar en nog een beetje paars om het af te maken. Wat een pret! Uiteraard zit je zelf na al dat gooien met verf ook behoorlijk onder dus oude kleren en schoenen aandoen is geen slecht idee. 😉

In de week voorafgaand aan de workshop hadden we al nagedacht over een leuke tekst of quote om het schilderij af te maken. Best lastig, dus op Instagram vroeg ik om hulp, maar ook daar zat niets tussen wat ons echt aansprak.

Maar ineens hadden we het; BLESS THIS MESS. Dat moest hem worden… kort, catchy en met een knipoog. Wij zijn onwijs blij met het resultaat en mogen binnenkort ons doek ophalen zodat we hem thuis een mooi plekje kunnen geven.

IMG_1182(2)

Wil jij ook een keer een familie schilderij maken bij Jacksart? Kijk dan even op zijn website voor alle info of houd in de vakantie periode zijn Facebook pagina goed in de gaten om kans te maken op een familieticket!

Liefs Mandy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s